9963 latausta vuorokaudessa

7994 artikkelia

2023/12/14

Putinin valheet jatkuvat – kansalaisille syötetään pelkkää paskaa!

Suomen aikaa klo 11:00 Putin aloitti jälleen valheiden levittämisen suorassa lähetyksessä Venäjän federaation kansalaisille. Ei ole mikään salaisuus, että Kreml’in johtaja osaa avata suunsa vain paskaa pursuakseen. On aika avata silmät ja korvat todellisuudelle, kun Putinin propaganda’koneisto yrittää sokeltaa kansalaisiaan.

Valitettavasti Venäjän kansalaiset ovat joutuneet kärsimään Putinin valheista liian pitkään. Suorassa lähetyksessään hän ei esitä mitään muuta kuin hämäriä ja harhaanjohtavia lausuntoja. On syytä epäillä, että tämä on tarkkaan harkittu strategia pitääkseen Venäjä’n kansan tietämättömänä ja manipuloitavana.

RyZZät, Venäjän federaation kansalaiset, tietävät tasan tarkkaan, ettei Putinin suusta tule ulos muuta kuin valhetta. Kansan pettäminen ja totuuden vääristely on heidän päivittäinen leipänsä. Suora lähetys on jälleen yksi yritys peittää todellisuus ja suojella Putinin vallanpitäjien etuja.

Suosittelen kaikkia seuraamaan suoraa lähetystä, mutta älä niele Putinin myrkkyä sellaisenaan. Katso tämä alla oleva englanninkieleksi käännetty suora-lähetys, jotta voit saada realistisen kuvan siitä, mitä todella tapahtuu. Älä anna Putinin valheiden sokaista itseäsi – nyt on aika astua ulos propagandan varjosta ja nähdä totuus valkoisena valheiden keskellä.

On huolestuttavaa, että Venäjän valtion päämies käyttää suoraa lähetystä väärän tiedon levittämiseen. Tämä on hyökkäys kansalaisten älykkyyttä vastaan ja osoitus siitä, kuinka Putin käyttää valtaa manipuloidakseen massoja. Kansalaisten on aika vaatia totuutta ja vastuullisuutta valtion johdolta.

Älkäämme antako Putinin valheiden ohjata meitä. On aika astua esiin ja vaatia avoimuutta, rehellisyyttä ja vastuullisuutta. Venäjän kansa ansaitsee totuuden, ei Putinin valheita.


Satunnainen:


Vastaavia: