Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#PaavoVäyrynen ja kadonneet kortit – #Presidentti #vaalit -karjaa johdetaan harhaan – #poliisi ei tutkinut #Väyrynen #salaliittoteoria #KRP

2024/01/08

Paavo Väyrysen tiimi on joutunut outoon valoon, kun heidän väitetään johtavan äänestäjiä harhaan. KRP on astunut esiin kuin dekkarisarjan salapoliisi oikaisten väärinkäsityksiä esitutkinnasta, jota ei kuulemma ole aloitettu. Väitteet ovat lentäneet kuin perinteinen suomalainen saunavihta – eestaas.

Väyrysen kannattajayhdistyksen tekemä tutkintapyyntö on kuin eksynyt postipaketti, joka lopulta löysi tiensä Helsingin poliisilaitoksen hyllylle. Ei KRP:n, vaikka moni niin luuli. Asiasta tehty esiselvitys on kuin makkarakastike: sen sisältöä ja koostumusta voi vain arvailla, kunnes se viimein valmistuu.

KRP:n mukaan heidän osallisuutensa tässä soppassa on yhtä olematon kuin leikillisen mietelauseen totuuspohja. Väyrysen valitsijayhdistys puolestaan julisti, että KRP ei tartu tutkintaan kuin kissa kuumille kiville, koska rikosta ei epäillä tapahtuneen. Tämä tiedote on herättänyt saman verran hämmennystä kuin yllättävä lumi toukokuussa.

Eero Paavola ja Seppo Hauta-aho, valitsijayhdistyksen äänenkannattajat, ovat allekirjoittaneet tiedotteen kuin urheilijat dopingvalalle – vakuuttuneina ja tosissaan. Koko episodi on kuin suomalainen tango: se vetää mukaansa, mutta jättää ymmällään pyörimään ympyrää. Väyrysen tiimi ja KRP pyörivät tässä tanssissa kuin kokeneet lavatanssijat, mutta kukaan ei oikein tiedä, kenen jalka on kenen varpaan päällä.