Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#VuodenTurkulainen äänestys on alkanut – itse äänestän #PaiwandZahid’ia

2024/01/09

Vuoden turkulainen äänestys on jälleen käynnissä, ja ehdokaslista on vaikuttava. Tämän vuoden kilpailuun osallistuvat Iiu Susiraja, Jussi Fredriksson, Heli Nieminen, Hannu Salmi, Jenna Saario, Samuli Pasanen, Paiwand Zahid, Douglas Blair, Joose Kankare, Benjamin Venhomaa, Onni-Wiljami Virtala sekä Kati Leskinen. Jokainen ehdokas tuo oman ainutlaatuisen panoksensa Turun kaupungin elämään ja kulttuuriin, mikä tekee valinnasta erityisen vaikean.

Erityisen huomionarvoinen ehdokas on Paiwand Zahid, joka on osoittanut merkittävää sitoutumista ja panostusta yhteisöönsä. Zahidin työ ja toiminta Turussa ovat olleet esimerkillisiä, ja hänen vaikutuksensa on näkynyt monilla alueilla. Aiemmassa artikkelissani kerroin Zahidin ansioista yksityiskohtaisemmin, korostaen hänen saavutuksiaan ja sitä, miten hän on vaikuttanut Turun kaupunkiin positiivisesti.Zahidin kaltaiset henkilöt ovat olennaisia yhteisöilleen. He eivät ainoastaan edistä kulttuuria ja yhteiskunnallista hyvinvointia, vaan myös inspiroivat muita osallistumaan ja tekemään omalta osaltaan parannuksia ympäristöönsä. Vuoden turkulainen äänestys ei ole pelkästään kilpailu; se on myös juhla niille ihmisille, jotka tekevät kaupungistamme paremman paikan elää.

Oma ääneni menee Paiwand Zahidille, enkä ole ainoa, joka tunnustaa hänen panoksensa. Äänestys on kaikille avoin, ja jokainen turkulainen voi antaa äänensä sille ehdokkaalle, jonka he kokevat ansaitsevan tämän kunnianosoituksen. Vuoden turkulainen valitaan äänestyksen perusteella, ja se on hieno tapa tunnustaa ne henkilöt, jotka tekevät kaupungistamme entistäkin elävämmän ja monimuotoisemman.

Äänestys on nyt avoinna, ja se tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden osoittaa tukea ja arvostusta niille, jotka ovat omistaneet aikaansa ja vaivaa yhteisön hyväksi. Olipa valintasi kuka tahansa ehdokkaista, on tärkeää osallistua ja antaa äänesi. Tämä on tilaisuutesi vaikuttaa siihen, kuka kruunataan Vuoden turkulaiseksi ja kunnioittaa niitä, jotka tekevät Turusta paremman paikan meille kaikille.

Käy äänestämässä tästä: LINKKI


Lue myös aiempi artikkelini: