Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


Vuosi sitten #Venäjä’llä nainen hukkui uskonnollisen rituaalin seurauksena #kuolema #uskonto #Leningrad #Oredezh #Ortodoksi

2024/01/18

Leningradin alueella nainen hukkui avannossa, jossa ei ollut turvakehikkoa, lapsiensa nähden loppiaiskylvyn aikana.

Leningradin alueen Gatchinan piirissä sattui traaginen onnettomuus loppiaisena vuonna 2023, kun nainen hukkui avannossa, jossa ei ollut turvakehikkoa, Oredezh-joella loppiaiskylvyn aikana. Tämä surullinen tapahtuma sattui 19. tammikuuta.

Tapahtumapaikka oli avanto, jossa ei ollut turvakehikkoa, eikä se ollut tarkoitettu loppiaiskylvyn toimintaa varten. Loppiaiskylpy on perinteinen ortodoksinen rituaali, jossa uskovaiset sukeltavat jäiseen veteen muistaakseen Jeesuksen kastetta Jordanjoessa. Tämä rituaali on suosittu Venäjällä ja useissa itäortodoksisissa maissa.

Valitettavasti tässä tapauksessa, rituaali päättyi traagisesti. Onnettomuus tapahtui naisen lasten läsnä ollessa, mikä lisää tapahtuman traagisuutta ja järkyttävyyttä. Läheiset ja yhteisö ovat järkyttyneitä ja surun murtamia.

Viranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan tapahtuneen yksityiskohtien selvittämiseksi. On tärkeää korostaa turvallisuuden merkitystä tällaisissa rituaaleissa ja välttää avantoja, joissa ei ole turvakehikkoa, erityisesti kylmänä vuodenaikana.

Tämä tapahtuma on herättänyt keskustelua loppiaiskylvyn turvallisuudesta ja siitä, kuinka tärkeää on noudattaa turvallisuusohjeita ja viranomaisten suosituksia. Se on myös muistutus siitä, kuinka arvaamaton ja vaarallinen luonnonvoima voi olla, erityisesti äärimmäisissä olosuhteissa.

Surun ja menetyksen keskellä yhteisö oli kokoontunut tukemaan onnettomuudessa menehtyneen naisen perhettä. Heille tarjottiin apua ja tukea tässä vaikeassa tilanteessa. Tämä tapaus korostaa yhteisön merkitystä tragedian hetkellä ja tarvetta tukea toisiamme vaikeina aikoina.