2024/03/14

Venäjä on jälleen kerran osoittanut, että demokratia on heille vain irvikuva, jonka varjolla Putin ja hänen kumppaninsa voivat jatkaa valtaansa mielivaltaisesti. Sähköisen QR-koodi vaaliäänestyksen käyttö presidenttivaaleissa on vain uusi askel kohti täydellistä farssia, jossa äänestystulokset ja kansan tahto ovat ennalta päätettyjä.

Venäjän keskusvaalilautakunta ilmoittaa äänestysluvuista kuin ne olisivat todistettuja faktoja, vaikka tiedämme kaikki, että niiden taustalla on vain Kremlin manipulointi ja vääristely. 112,3 miljoonaa äänioikeutettua? Kuka sen todella tietää, kun Venäjällä totuus on aina ollut venyteltävissä tarpeen mukaan?

Ja mitä ihmettä tämä on: äänioikeutettuja on myös Venäjän miehittämissä Ukrainan osissa? Venäjä ei tunnusta laillista asemaa Ukrainan alueella, mutta se haluaa väittää äänestävänsä sielläkin? Tämä on silkkaa häikäilemättömyyttä!

Sähköinen äänestys? Mikä vitsi! Putinin murskavoiton varmistamiseksi kaikki keinot ovat käytössä. Muistatteko Moskovan vaaliskandaalin, jossa tuloksia venyteltiin ja vääristeltiin niin kauan, että Putinin kaverit saivat haluamansa voiton? Nyt tämä sama farssi ulotetaan koko maahan.

Ja nyt Venäjä syyttää Yhdysvaltoja sekaantumisesta vaaleihin? Todisteita ei tietenkään ole, mutta se ei estä Kremlin propagandakoneistoa syyttämästä muita omista epäonnistumisistaan.

Krim? Mitä Krimistä voi odottaa, kun Venäjä omii itselleen alueen ja vielä järjestää siellä äänestyksiä? Tämä on täydellinen halveksunta kansainvälisiä lakeja kohtaan!

Putinille ei ole kyse demokraattisesta valinnasta. Hän ja hänen kätyrinsä ovat jo ennalta päättäneet, kuka voittaa. Kansalla ei ole valtaa, vaan Putinin ja hänen hallintonsa tahto toteutuu, oli äänestysmillä sitten QR-koodit tai ei.

Joten odottakaamme ja katsokaamme, kun Putin julistetaan jälleen kerran voittajaksi, kun todellisuudessa voittajia ovat vain vääristelyn ja väärennösten mestarit Kremlissä. Ja älkäämme unohtako niitä rohkeita venäläisiä, jotka uskaltavat vastustaa tätä farssia, vaikka heidän äänensä tukahdutetaan ja heidät vaientetaan. He ovat todellisia sankareita Venäjällä, taistelijoita vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:47.40