10118 latausta vuorokaudessa
8950 artikkelia

2024/04/18

Kevät tuo mukanaan uuden alun ja raikkaat värit luontoon. Miksi siis jättää ne näkymättömiksi pukeutumisessa? Lue nämä vinkit, joilla voit piristää vaatekaappiasi ja tuoda keväisen raikkaan ilmeen asuihisi!

Kevääseen kuuluvat värit kuten vaaleanpunainen, sininen, vihreä ja keltainen tuovat iloa ja elinvoimaa pukeutumiseen. Ne myös heijastavat luonnon heräämistä ja raikkauden tuntua. Mikä parasta, nämä värit sopivat lähes kaikille ihotyypeille ja piristävät niin tummaa kuin vaaleaa värimaailmaa.

Aloita vaatekaappisi uusiminen värikkäillä asusteilla. Yksi tapa tuoda väriä asuun on valita huomiota herättävä laukku tai kengät. Ne antavat väripilkahduksen vaaleansävyiseen tai mustaan asuun ja tekevät siitä heti keväisemmän näköisen. Voit myös ottaa rohkeasti käyttöön värikkäitä koruja tai huiveja, jotka tuovat raikkautta ja persoonallisuutta asuusi.

Jos haluat panostaa vaatteisiin, valitse yksivärinen raitapaita tai mekko. Raitakuosit ovat aina muodissa ja tuovat asuun heti iloisen ilmeen. Valitse esimerkiksi pastellisävyinen raitapaita ja yhdistä siihen vaaleansiniset tai valkoiset housut. Tai pukeudu kokonaan yhteen väriin päästä varpaisiin, esimerkiksi vaaleanpunaiseen, ja lisää vielä värikäs huivi tai korvikset kokonaisuuden viimeistelyyn.

Myös kukkakuosilla on vahva asema kevään pukeutumisessa. Voit tuoda kukkakuvioita asuusi vaikkapa kimonon tai mekon muodossa. Valitse kuitenkin hillitymmät kuosit ja vältä liian värikkäitä tai isoja kukkakuvioita, jottei asusi näyttäisi liian kesäiseltä. Kukkakuviot sopivat mainiosti myös arkisiin asuihin, kuten farkkutakkiin tai t-paitaan.

Kevät tarkoittaa myös kevyempiä materiaaleja ja trendikkäitä leikkauksia. Vaihda paksut villapaidat ja nahkatakki kevyempiin neuleisiin ja takkeihin. Valitse esimerkiksi ohut neulotakki tai poolopaita, jotka ovat täydellisiä kerrostettavia kevätsäällä. Myös mokkatakit ja nahkatakit ovat kevätmuodin ehdottomia suosikkeja.

Muista myös hankkia keväiset kengät! Kevättalvella sopivat hyvin vaaleat lenkkarit tai tennarit, kun taas lämpimämpinä päivinä voit vaihtaa ne vaaleisiin ballerinoihin tai mokkasiineihin. Korkokenkien ystävänä voit valita pirteästi värikkäät tai kukalliset korkokengät, jotka tuovat naisellisuutta asuihisi.

Keväinen pukeutuminen ei kuitenkaan rajoitu vain vaatteisiin ja asusteisiin. Myös meikit ja hiukset voivat tuoda raikkautta ja väriä pukeutumiseen. Kokeile esimerkiksi kevään trendikkäitä pastellisävyjä silmämeikissä tai huulipunassa. Myös hiusten voi vaihtaa keväisempään tyyliin, esimerkiksi letittämällä tai tuomalla kevyesti laineita.

Kevään kuulaat värit tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia pukeutumisen piristämiseen. Älä pelkää ottaa riskejä ja kokeile rohkeasti erilaisia väriyhdistelmiä. Pukeudu värikkäästi ja heittäydy kevään raikkaisiin tunnelmiin!


Satunnainen:


Vastaavia: