11265 latausta vuorokaudessa
9620 artikkelia

2024/04/20

Venäjä Varastaa ja Manipuloi Ukrainan Lapsia – Osa Brutaalia Strategiaa.

Venäjä, se häikäilemätön naapurimaa, joka ei tunnu saavan tarpeekseen vieraanvaraisuuden väärinkäytöstä, on jälleen osoittanut todellisen luonteensa. Tällä kertaa se tekee sen manipuloimalla ja varastamalla ukrainalaisia lapsia omien propagandististen päämääriensä toteuttamiseksi.

Ukrainan kansan lapsia, jotka ovat jo kärsineet tarpeeksi Venäjän imperialistisesta ja aggressiivisesta politiikasta, ei jätetä rauhaan edes omassa maassaan. Venäjä ei tyydy vain miehittämään ja repimään irti Ukrainan alueitaan – se haluaa myös viedä ukrainalaiset lapset pois heidän perheistään ja kulttuuristaan.

Venäjän uusin temppu on pakottaa ukrainalaiset lapset opiskelemaan venäjää, väittäen sitä heidän “uudelleenkoulutuksekseen”. Tämä ei ole vain äärimmäisen halveksittavaa, vaan myös täysin lainvastaista kansainvälisen oikeuden näkökulmasta.

Venäjä ei ole tyytyväinen vain siepatakseen lapset pysyvästi Venäjälle, vaan se vie heidät myös tilapäisesti miehitetyille alueilleen, kuten Krimille ja jopa Valko-Venäjälle. Näin se levittää myrkyllistä propagandaa ja manipuloi viattomia lapsia, jotta nämä ajattelisivat kuin venäläiset ja hyväksyisivät Venäjän miehityksen ja aggression.

Tämä petollinen operaatio sisältää erilaisia ohjelmia, kuten “Enemmän kuin matka” ja “Kulttuurikartta 85+4”, joissa lapset altistetaan Venäjän valheelliselle näkemykselle Ukrainasta ja sen historiasta. Näihin ohjelmiin sisältyvät matkat kestävät viikkoja ja niiden tarkoituksena on juurruttaa lapsiin Kremlistä lähtöisin olevia käsityksiä, joita väitetään “venäläisen federaation” eduksi.

Venäjä käyttää tähän tarkoitukseen merkittäviä summia rahaa, jotka voisivat olla paremmin käytetty vaikkapa oman kansansa hyvinvoinnin parantamiseen. Sen sijaan se upottaa rahaa propagandan levittämiseen ja viattomien lasten aivopesuun.

Tämä ei ole vain loukkaus Ukrainan suvereniteettia kohtaan, vaan myös rikos ihmiskuntaa vastaan. Lapset, jotka joutuvat tähän petolliseen järjestelmään, eivät vain menetä osaa identiteetistään ja kulttuuristaan, vaan heistä tehdään myös aseita Venäjän propagandakoneistoon.

Ukraina ei voi ja ei saa jäädä toimettomaksi tämän rikoksen edessä. Venäjän valtion- ja sodanjohto on saatava vastuuseen teoistaan. Kansainvälisen yhteisön on herättävä ja puututtava tähän häpeälliseen toimintaan, ennen kuin se saa vieläkin pahempia seurauksia. Venäjä ei voi jatkaa Ukrainan lasten varastamista ja manipulointia rankaisematta.


Satunnainen:


Vastaavia: