11776 latausta vuorokaudessa
9670 artikkelia

Tiedätkö sen tunteen, kun haluat saada meikkitaitosi uudelle tasolle, mutta et tiedä mistä aloittaisi? Tai ehkä olet kyllästynyt siihen, että säätöpullo hajoilee ja huulipuna leviää ympäri kasvoja päivän mittaan? Ei hätää – tämän artikkelin myötä esittelen sinulle yhden kaikkein ihanimmista ja ikonisimmista meikkivinkeistä, joka toimii kaikille meikkaustaitoon katsomatta. Oletko valmis saamaan läpipuhuvan kauneuden lookin?

Tämä kyseinen meikkivinkki on nimeltään “löysä puuteri”-tekniikka, ja sen tarkoituksena on saada meikkivoide kestämään pidempään ja vähentää ihon rasvoittumista. Monet meistä käyttävät jo puuteria kiinnittämään meikkimme, mutta tämä tekniikka menee vielä muutaman askeleen pidemmälle.

Ensinnäkin, varmista, että kasvosi ovat hyvin puhdistetut ja kosteutetut ennen kuin aloitat meikkaamisen. Tämä auttaa meikkiä sulautumaan paremmin ihollesi ja samalla vähentää ihon kuivumista ja siten myös mahdollisia ryppyjä. Kun olet valmis aloittamaan meikkisi, lätki ensin ohut kerros meikkivoidetta kasvoillesi. Tämän jälkeen ota löysä puuteri – mieluiten läpikuultava sellainen – ja levitä sitä puuterivipalla kevyesti koko kasvoille. Ta-da! Tämä on läpipuhaltaja – helppoa, eikö totta?

Löysä puuteri toimii ikään kuin suojakilpenä meikkivoiteen ja ihon välissä. Puuteri absorboi ylimääräistä öljyä ja kosteutta, mikä auttaa pitämään meikin paikoillaan päivän aikana. Tämän lisäksi puuteri auttaa häivyttämään ihohuokosia ja ihon epätasaisuuksia, luoden siten tasaisemman ja virheettömämmän pohjan meikkivoiteelle ja muille meikkituotteille.

Yksi parhaista asioista tässä tekniikassa on, että se sopii kaikille ihotyypeille. Jos sinulla on kuiva iho, voit kokeilla käyttää vähemmän puuteria tai jättää sen kokonaan pois, jotta meikkivoiteesi pääsee loistamaan. Rasvaisella iholla puuteria voi levittää hieman enemmän, jotta se imee enemmän öljyä ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena koko päivän. Ja jos olet normaali-iho, voit säädellä määrää puuteria sen mukaan, kuinka paljon haluat mattapintaisen lopputuloksen.

Lisäksi tällä tekniikalla voit myös välttää liian paksun meikkikerroksen käyttämistä, mikä usein johtaa nipukoihin ja muuhun epätasaisuuteen meikin levityksessä. Kun mahdollinen rasvaisuus ja kosteus on jo imeytynyt puuteriin, meikkivoiteen levittäminen tekee iholle luonnollisemman ja tasaisemman lopputuloksen.

Tätä tekniikkaa voi myös soveltaa silmämeikkiin, erityisesti luomiväriin. Levittämällä ensin hieman löysää puuteria silmäluomille, luot pohjan silmämeikillesi ja estät luomivärin leviämisen ja varisemisen. Voit myös toistaa saman prosessin kasvojen kiinnitykseen, eli levittää puuteria esimerkiksi poskipäille, nenään ja otsalle, joilla rasvaisuus usein tuntuu eniten.

Löysää puuteria löytyy monilta kosmetiikkamerkeiltä ja sen hintaluokka vaihtelee edullisemmasta hieman kalliimpaan. Suosittelen kokeilemaan muutamaa eri vaihtoehtoa ja valitsemaan sellaisen, joka sopii juuri sinun ihollesi parhaiten.

Kaiken kaikkiaan löysä puuteri -tekniikka on yksi parhaista ja helpoimmista tavoista saada meikistäsi pitkäkestoisempi ja virheettömämpi. Sen ikonisuus tulee siitä, että se on tullut jäädäkseen ja löytyy monien meikkitaiteilijoiden repertuaarista. Joten seuraavan kerran, kun haluat saada meikistäsi täydellisen, muista lisätä löysä puuteri -tekniikka omaan arsenaaliisi ja olla valmis loistamaan kauneudellasi koko päivän!


Satunnainen:


Vastaavia: