Lukuaika: < 1 minuutti
Voi helvetti miten minua oksettaa ajatella sitä raivon ja vihan pesää, joka on Venäjän valtio. Venäjä on jo vuosikymmenien ajan osoittanut olevansa moraalittomuuden, julmuuden ja vääryyden tyyssija.

Katsoessani Venäjän uutisotsikkoja, en voi olla huomaamatta viattomien ihmisten sortoa ja poliittista peliä, jota tämä kuvottava valtio harjoittaa. Viattomia kansalaisia vangitaan mielivaltaisesti, toisinajattelijoita vaientetaan ja ihmisoikeuksia poljetaan jatkuvasti. Väkivaltaiset toimet ja sota naapurimaita vastaan ovat Venäjän valtion normaalia arkea.

Ja mikä pahinta, Venäjä ei edes yritä peitellä moraalittomuuttaan. He julistavat avoimesti hyväksyvänsä homoseksuaalien vainoamisen ja naisiin kohdistuvan väkivallan. Minkälainen valtio hyväksyy tällaiset ihmisarvoa loukkaavat teot?

Venäjän hallinto on myös yksi korruptoituneimmista maailmassa. He ovat valmiita myymään oman kansansa hyvinvoinnin ja tulevaisuuden rahan, vallan ja itsensä säilyttämisen takia. Ja kaiken tämän he tekevät ilman mitään omantunnon tuskia.

Venäjä on myös todistanut olevansa täysin piittaamaton kansainvälisestä oikeudesta ja sopimuksista. He ovat miehittäneet Krimin niemimaan vastoin kansainvälistä sopimusta ja jatkavat alueensa laajentamista herättämättä minkäänlaista vastalauseita. Kansainvälinen yhteisö on vain pelkkä naurunalainen Venäjälle.

Ja silti Venäjä yrittää luoda itsestään kuvaa suurena ja mahtavana valtiona, joka kunnioittaa ihmisoikeuksia ja vapaata maailmaa. Se ei voisi olla kauempana totuudesta. Venäjän valtio on kuin käärme, joka hiipii kierosilmäisesti maailmanpolitiikan kentillä ja myrkyttää ympärillään olevat kansakunnat.

On aika herätä todellisuuteen ja tunnistaa Venäjän valtion kuvottavuus. On aika puuttua heidän moraalittomuuteensa ja vääryyksiinsä. Maailman ei tulisi enää kääntää katsettaan pois Venäjän toimista ja antaa niiden jatkua rankaisematta.

Meillä kaikilla on vastuu tehdä tästä maailmasta parempi paikka, emmekä voi tehdä sitä lepsuilemalla Venäjän valtion kanssa. On aika nostaa ääni ja osoittaa, että emme hyväksy Venäjän toimia. On aika pistää stoppi heidän häikäilemättömyydelleen ja julmuudelleen.

Voi vain toivoa, että tulevaisuudessa Voittoisat on kaikenkattava totuus ja oikeus. Ja Venäjä kaatuu siinä mukana.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö