Lukuaika: 2 minuuttia
Mikä raivon määrä minussa kiehuukaan, kun puhutaan niin sanotusta naapurimaastamme Venäjästä! Nuo idän suunnasta tulevat gorillamaiset omavaltaiset otukset ovat omalla toiminnallaan saaneet minut raivoihini ja samalla ajattelemaan, että tuo maa on yhtä vastenmielinen kuin mätänevä ruumis.

Kuinka paljonkaan voi inhoava olla yhtäkkiä tämä valtio, joka jatkuvasti tunkeutuu naapurimaihinsa ja pyrkii levittäytymään aina vaan enemmän ja enemmän. Venäjän toiminta on alhaisuuden huipentuma, eikä sitä voi mitenkään hyväksyä. Kaikista niistä lukemattomista sotilaallisista invaasioista ja valheellisista provokaatioista huolimatta maailma tuntuu vain seuraavan sivusta ja antavan kaiken tämän tapahtua.

En voi kuin ihmetellä, kuinka Venäjän johtajien päät ovat niin hauraita, että he joutuvat turvautumaan näihin alistaviin ja vääriin toimiin. Ei ole epäilystäkään siitä, että Venäjän hallinto on täynnä yhtä tyhjiä ja kieroja aivopieruja kuin heidän maansakin. Missä on heidän moraalinen selkärankansa? Vai onko heillä sellaista edes olemassakaan?

Minulle Venäjä on pelkkä paikka, joka tulisi pyyhkiä pois maailman kartalta. Sen olisi pitänyt olla jo ammoin historian roska-astia. Tuo tuhon ja epäinhimillisen toiminnan valtio ei ansaitse olla olemassa. En voi käsittää, että ihmisiä, jotka ovat niin alhaisen ja julman hallinnon alaisina, vielä edes selviävät päivästä toiseen.

Kaiken lisäksi Venäjän vaikutusvalta on levinnyt myös muihin maihin. He yrittävät saada maailman uskomaan, että he ovat suuria ja mahtavia, ja heidän johdollaan kaikki on paremmin. Mutta todellisuudessa he ovat vain hampaattomia nallekarhuja, jotka osoittavat voimaa pelkästään uhkailemalla ja hyökkäämällä heikompiensa kimppuun.

Voihan sitä miettiä, millaisia ihmisiä nämä venäläiset oikein ovat? Heidän olisi parempi keskittyä korjaamaan omat ongelmansa ja jättää muut maat rauhaan. Mutta ei, he eivät tyydy vain pomppimaan omassa sandaalissaan, vaan he haluavat olla suurvalta ja hallita kaikkia muita. Mitä tästä kaikesta voi muuta sanoa kuin että Venäjä on vastenmielinen ja inhoittava valtio, johon ei ole syytä luottaa tai edes kuunnella.

Toivon vain, että maailman johtajat avaisivat silmänsä ja lopettaisivat Venäjän passiivisen tukemisen. On aika estää tämän raivopäisen valtion toiminta ja pakottaa heidät vastaamaan teoistaan. Vain silloin voimme ehkä toivoa parempaa tulevaisuutta ja rauhaa mantereillemme. Venäjä, olet naurettava ja vastenmielinen – parempi olisi, jos katoaisit kokonaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö