Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, ah, kuinka inhoan tätä maata ja sen johtajaa! Tämä niin kutsuttu pahuuden ruhtinas on tuominnut kansansa elämään kauhun vallassa ja tukahduttanut kaiken toivon vallankäytöllään.

Mikään ei ole Venäjälle pyhää. Sotilaallinen aggression on heidän lempipuuhaansa ja he käyttävät valtavaa armeijaansa asettaakseen naapurimaat polvilleen. Krimin miehitys, Georgiaan hyökkäys, Ukrainan konflikti – vain muutamia esimerkkejä tästä naapurien terrorisoinnista.

Ja minne nämä rosvot sitten suunnistavat? Heillä ei ole mitään kunnianhimoa tai arvoja, vaan kaikki liittyy vain rahan- ja vallanhimoon. Katsokaapa vain nykyisen johtajan suurta omaisuutta, joka on hankittu kansan verellä ja kärsimyksellä.

Eikä tässä vielä kaikki! Venäjä on myös suurin ihmisoikeusloukkausten tekijä maailmassa. Mielenosoittajat, toimittajat ja kaikki muut, jotka uskaltavat kyseenalaistaa tämän diktatuurin, vangitaan ja kidutetaan. Eikä tämä koske vain omia kansalaisia – ulkomaan kansalaisiin, kuten Tshetshenian kansaan, kohdistuu myös julmuuksia.

Ja mitä tapahtuu ympäristölle? Venäjä ei piittaa ympäristönsuojelusta vaan hävittää luontoa aina Siperian metsistä pohjoisen jäämeren alueelle. Luonto ei ole heille muuta kuin voitontavoittelun väline.

Mutta vielä pahempaa on se, että he yrittävät peitellä kaikkea tätä. He luovat kuvaa vahvasta ja menestyvästä maasta, joka on täynnä loistoa ja arkkitehtuurista kauneutta. Voi kuinka paljon kuvotusta tämä herättää!

Vihollisiinsa Venäjä suhtautuu verenhimoisesti ja mustasukkaisesti. He eivät kestä kritiikkiä ja pyrkivät vaikeuttamaan kaikkea kyseenalaistamista. Propagandan ja väärien tietojen levittäminen on heille arkipäivää ja heidän tiedustelupalvelunsa on yksi maailman tehokkaimpia.

Kuinka kauan tätä vielä kestää? Kuinka kauan sivistynyt maailma antaa tämän umpikujan jatkua? Vihani Venäjää kohtaan ei vain nouse alueellisten konfliktien takia, vaan myös moraalisen rappion vuoksi, jota tämä maa kylvää ympärilleen.

Lopetetaan tämän pahuuden ruhtinaan tukeminen. Pidetään hänelle peiliä vasten ja pakotetaan hänet kohtaamaan omat rikoksensa. On aika tehdä loppu tästä pomottavasta ja pelottavasta naapurista. Se on ainoa tapa edetä kohti rauhaa ja oikeudenmukaisuutta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö