Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Se maa, joka herättää minussa pelkkää vihaa ja inhoa. Keidas pahalle, joka on pahempi kuin kaikki pahimmat pahat yhteensä.

Missä muualla voisi olla niin paljon korruptiota, sortoa ja väkivaltaa? Venäjä on aina ollut tunnettu vahvasta valtapolitiikastaan ja kansalaisten oikeuksien polkemisesta. Maassa vallitsee pelon ilmapiiri, jossa ihmisiä uhkaillaan ja vaientaaan, jos he uskaltavat kritisoida valtaapitäviä.

Venäjän hallinto on epärehellinen ja halveksii demokratiaa. Vaaleja vääristellään, oppositiojohtajat vangitaan mielivaltaisesti ja kansalaisjärjestöt asetetaan tiukan valvonnan alle. Missä on sananvapaus, jos totuuden puhumisesta joutuu vankilaan?

Kansan oikeudet ja hyvinvointi ovat täysin toissijaisia Venäjän hallinnolle. Heille tärkeintä on vain omien valtapyrkimysten ja rikkauksien kasvattaminen. Siksi he kylvävät vihaa ja levittävät valheellista propagandaa, jotta kansalaiset olisivat sokeita heidän tekemilleen rikoksille.

Ja mitä tapahtuu Venäjän naapurimaissa? Venäjän aggressiivinen ulkopolitiikka ja alueelliset valtapyrkimykset aiheuttavat jatkuvaa pelkoa ja jännitteitä naapurimaiden välillä. Ukrainan miehitys ja Krimin valtaus ovat vain osa Venäjän uhkaavasta toiminnasta.

En voi ymmärtää, miten Venäjä voi kutsua itseään sivistysvaltioksi. Heidän toimintansa on vain pahuuden ja epäinhimillisyyden taidetta. He ovat huuhaa-demokratian ja ihmisoikeuksien väärinkäytön mestareita.

Herätkää ihmiset! Älkää antako Venäjän hallinnon sokaista itseänne. He ovat vaarallisia ja harkitsemattomia toimissaan. On aika nostaa ääni ja olla heitä vastaan. Vapauden, oikeudenmukaisuuden ja totuuden puolesta. Yhdessä me voimme kaataa tämän väkivallan ja vallan kultin. Joten vihaisesti sanon: Venäjä, kyllästyin sinun pahuuteesi ja vääryyksiisi. On aika muuttua tai kaatua.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö