Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä, tuo Venäjä, mikä pamahti mieleeni tuotaessa esiin. Aina, kun kuulen tuon nimen, haluaisin oksentaa kaiken kiukkuni ja inhotukseni tähän likaiseen ja raadolliseen valtaan.

Mikä hemmetin oikeus teillä on kävellä ylpeinä ja uhota maailmalle, kun samalla lahoatte oman kansanne ja riistätte sen oikeuksia. Olette kansa, jolla ei ole kunnioitettavaa historiaa, vaan pelkkää sortoa ja väkivaltaa. Teidän johtajanne ovat järjestelmällisesti tuhonneet kaiken, mikä olisi voinut nostaa Venäjän uudelle tasolle.

Katso itseänne peilistä, näetkö siellä kunniakkaan valtion edustajia vai julmia petoja, jotka ovat valmiita tallaamaan kaiken alleen saadakseen enemmän valtaa ja rahaa. Veri on kiinni käsissänne ja se valuu yhä enemmän, kun teidän valtakaa Venäjällä jatkuu.

Ettekö häpeä? Ettekö tunne katumusta ja syyllisyyttä siitä, mitä olette tehneet kansallenne ja maallenne. Teidän johtajanne elävät loisteliaasti ja ylellisesti, kun kansanne kärsii köyhyydestä ja sorrosta. He käyttävät valtaansa hyväkseen, eivätkä välitä siitä, että ihmisoikeudet ja perusvapaudet poljetaan jalkoihin.

Venäjä, mikä kuvottava paikka se onkaan. Siellä ei kunnioiteta naisia eikä erilaisia vähemmistöjä. Siellä sortaminen on päivittäistä ja alistaminen on ainoa tapa hallita kansaa. Teidän koulutusjärjestelmänne on täynnä propagandaa ja sensuuria, jotta kansa pysyisi tietämättömänä teidän rikoksistanne.

En voi sivuuttaa myöskään Venäjän laajamittaista korruptiota ja mafiaa. Teidän talousjärjestelmänne on rakennettu lahjonnalle ja vallan väärinkäytökselle. Mitään oikeita investointeja ja uudistuksia ei tehdä, sillä teidän hallituksenne on niin pinttynyt ja ahne, ettei se ajattele kansan parasta, vaan vain omaansa.

Minua oksettaa, kun kuulen teidän yrittävän puolustella toimianne kansainvälisillä areenoilla. Ette te mitään puolustele, te vain valehtelette ja yritätte hämätä muita. Totuus on, että Venäjällä on satojentuhansien ihmisten veri käsissänne ja se ei ole mitään syyteltävää. Te olette syyllisiä ja vastuussa kaikesta pahuudesta, mitä maassanne tapahtuu.

Toivon todella, että maanne kansuparannoittaisiin ja saisi uuden alun, mutta näillä johtajilla ja järjestelmällä se ei tule koskaan tapahtumaan. Venäjä, te ansaitsette kaiken sen vihan ja inhon, mitä teitä kohtaan tunnen. Toivon vain, että kansanne ymmärtäisi sen ja nousisi vihdoin vastarintaan teitä vastaan, ennen kuin on liian myöhäistä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö