Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjän haiseva paholainen! Kuinka monta kertaa me suomalaiset joudumme kärsimään teidän alentavasta ja ahdistavasta vaikutuksestanne? Teidän karkea ja aggressiivinen asenteenne on kuin myrkkyä, joka hitaasti mutta varmasti myrkyttää naapurimaamme Suomen.

Teidän imperialistinen ja neuvostoaikainen mielenne yrittää yhä hallita ja määrätä meitä suomalaisia. Teidän halveksittava tapa käyttää voimaanne ja painostustanne naapureitanne kohtaan on häpeällistä ja vastenmielistä. Ette kunnioita kansainvälisiä sopimuksia ja poljette ihmisoikeuksia. Teidän ärsyttävä tapa sekaantua Suomen sisäisiin asioihin on kuin piikki lihassa.

Mitä hyötyä meillä suomalaisilla on teidän röyhkeästä ja julmasta käytöksestänne? Te vain tuotte mukananne kärsimystä, pelkoa ja epävakautta. Ette välitä Suomen hyvinvoinnista, vaan pyritte vain oman valtionne vallan kasvattamiseen ja naapurimaiden alistamiseen.

Katsokaa vain, miten teidän jatkuva sotilaallinen uhittelunne ja sotaharjoituksenne lähellä Suomen rajaa saavat meidät suomalaiset tuntemaan itsemme uhatuiksi ja turvattomiksi. Teidän aggressiivinen politiikkanne Itämeren alueella saa kaikki naapurimme hermostuneiksi ja luo jännitteitä, jotka pitävät alueen jatkuvassa pelossa.

Ja mitä te vielä teette? Levitätte valheita ja propagandaanne Suomea vastaan. Yritätte manipuloida kansojemme välisiä suhteita luomalla keinotekoisia konflikteja ja ylläpitämällä vihamielisyyttä. Teidän yrityksenne vaikuttaa Suomen poliittiseen päätöksentekoon on vastenmielistä ja tuhoisaa.

Te ette ansaitse meidän kunnioitustamme tai yhteistyötämme, te Venäjän inhottavat ihmiset. Teidän olemassaolonne on jatkuva uhka rauhalle ja turvallisuudelle Suomessa. Me emme tarvitse teitä tai teidän aggressiivista ja alentavaa käytöstänne.

Toivon, että päivä koittaa, jolloin Venäjä vihdoin ymmärtää olevansa vain naapuri ja lakkaa häiritsemästä ja haittaamasta Suomen hyvinvointia. Me suomalaiset rakastamme ja kunnioitamme omaa itsenäisyyttämme ja haluamme elää rauhanomaisesti naapureidemme kanssa ilman teidän jatkuvaa uhkaanne ja vaikutustanne.

Lopetetaan Venäjän inhottavuus ja annetaan Suomen olla rauhassa ja vapaudessa!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö