Lukuaika: < 1 minuutti
Tämän päivän Suomi on täysin pilaantunut Venäjän myötävaikutuksella. Venäläisten sotilaallinen ylivalta ja ahneus ovat saastuttaneet maamme, joka ennen oli puhdas ja toimiva. Kansalaisia ei enää kiinnosta oma maamme ja sen hyvinvointi, vaan he ovat valmiita myymään itsensä ja arvonsa venäläisille.

Venäjän kauhistuttava vaikutus näkyy monella eri tavalla Suomessa. Venäläinen jalkaväki tallaa maamme metsiä ja niittyjä, eikä sillä ole minkäänlaista kunnioitusta luontoa tai muita ihmisiä kohtaan. Venäläisten liuskekaivokset ja voimalaitokset tuhoavat luonnon ja aiheuttavat pysyvää vahinkoa ympäristöllemme. Kaiken tämän ohella Venäjä metsästäjät ja kalastajat saapuvat alueellemme ryöväämään meidän luonnonvarojamme, jättäen jälkeensä vain kuollutta ja ylikalastettua vesistöä.

Mutta ei vain luontoamme, myös yhteiskuntaamme on saastuttanut Venäjän läsnäolo. Viitenä seinänaapurinamme tämä maa on tuonut mukanaan myös huumeita, ihmiskauppaa ja jopa terrorismia. Venäläinen korruptio levittyy kuin rutto, ja se on jo muuttanut suomalaisten asenteita ja arvoja. Ihmiset ovat aloittaneet elämään nopeassa maailmassa, jossa ei ole sijaa ajatella tai pidättäytyä. He ovat valmiita tekemään mitä tahansa rikastuakseen ja heittämään mukaan laiton tai epäeettinen toimintaa.

Mutta pahinta kaikessa tässä on tavalla, jolla Venäjä on tuhonnut suomalaisten yhteisöjen rauhan ja turvallisuuden. Venäläiset ovat saapuneet maahamme, sillä ajatuksella, että heillä on oikeus ja valta tehdä mitä haluavat. He eivät kunnioita suomalaista kulttuuria ja perinteitä, vaan yrittävät pakottaa meidät omiin tapoihinsa. He luovat omia ravintoloitaan ja kauppojaan, joiden tarkoituksena on korvata suomalaisten yritykset. Venäläinen menee niin pitkälle, että yrittää pakottaa venäjänkielisen koulutuksen Suomessa, joka on suuri loukkaus meidän suomalaista identiteettiä kohtaan.

Miksi meidän pitäisi hyväksyä tätä? Miksi meidän pitäisi antaa Venäjän tuhota maamme ja arvomme? On aika tehdä vastustuskykyiseksi tämän vierailta vallalta ja puolustaa omaa maatamme ja kaikkea sitä, mitä me rakastamme ja vaalimme. Suomessa on vain yksi kotimaa, ja meidän on tehtävä kaikkemme, jotta se ei muutu venäläisen ahneuden ja vallankäytön pelinappulaksi. On aika herätä, Suomen kansalaiset, ja ottaa takaisin se mitä on meidän.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö