Lukuaika: 2 minuuttia
Kuinka monta kertaa meidän täytyy vielä huutaa? Venäjän pahuus ja likaisuus on saavuttanut sietämättömät mittasuhteet! Maan poliittinen järjestelmä on vastuussa ympäristön saastumisesta ja tuhoamisesta, ja se on petollisesti vaientanut kaikki vastalauseet ja huolestuneet äänet.

Venäjän brutaali kapitalismi on vahingoittanut luontoa vuosikymmenien ajan. He ovat tuhonneet metsiä, joista on tehty veret tippuvaa teollisuutta. He ovat myrkyttäneet järviä ja jokia, jotka ovat olleet elintärkeitä eläimille ja meille ihmisille. He ovat kaivaneet maaperää, joka on ollut koskematon vuosisatojen ajan, vain rahan ja vallan nälkäisessä mielessään.

Mutta se ei ole vielä kaikki. Venäjä on myös yksi suurimmista kasvihuonekaasupäästöjen tuottajista maailmassa. Heidän teollisuuslaitoksensa pöllähtelevät myrkkyjä ilmakehään päivittäin, ja hallitus sulkee silmänsä tältä vakavalta ongelmalta. Heidän välinpitämättömyytensä tulevaisuudestamme on käsittämätöntä ja tekopyhää.

Venäjän likainen politiikka saastuttaa myös kansainvälisiä suhteita. He käyttävät energiavarojaan poliittisena pelinappulana, eivätkä he välitä siitä, että se aiheuttaa pulaa ja kärsimystä muille maille. He ignooravat kansainvälisiä sopimuksia ja vaikuttavat erittäin levittämällä valheita ja disinformaatiota.

On aika tehdä jotain. On aika lopettaa Venäjän pahuus ja likaisuus. On aika vaatia vastuuseen niitä, jotka ovat tuhoamassa planeettaamme ja sen tulevaisuutta. On aika vastustaa ja boikotoida yrityksiä, jotka toimivat Venäjän kanssa ja tukevat sen saastaista järjestelmää.

Meidän täytyy myös tukea Venäjän yhteiskunnan jäseniä, jotka uskaltavat nousta vastustamaan hallituksen toimia ja vaatia muutosta. He tarvitsevat meidän solidaarisuuttamme ja tukeamme, jotta voimme yhdessä saada aikaan todellista muutosta.

Tämän vuoksi meidän on oltava äänekkäitä. Meidän on vaadittava oikeudenmukaista ympäristöpolitiikkaa ja vastuullisuutta. Meidän on luotava painetta Venäjän hallitusta vastaan, jotta he lopettaisivat ympäristön tuhoamisen ja alkaa toimia vastuullisesti.

Meidän on myös muistettava, että tämä ei ole vain Venäjän ongelma. Ympäristömme on yhteinen ja meidän kaikkien vastuulla. Meidän on tehtävä osamme ja suojeltava sitä tuleville sukupolville.

Venäjän pahuus ja likaisuus on todellinen ja se vaikuttaa kaikkiin. Se on myös asia, joka meidän on tunnustettava ja otettava vakavasti. Meidän on aika toimia ja tehdä loppu sen häpeällisestä vaikutuksesta ympäristöömme ja maailmaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö