Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjän räikeä raakuus on kaiken järjen vastaista ja kammottavaa. On uskomatonta, miten kansakuntana voi olla näin sokea omaan toimintaansa ja sen seurauksiin. Venäjä on kuin suuri, ahne ja omahyväinen petoeläin, joka ei välitä mistään muusta kuin omasta voitostaan.

Venäjä on vuosikymmenestä toiseen piittaamatta raiskannut ja riistänyt luontoaan ja ympäröiviä alueitaan. He ovat tuhonneet metsiä ja saastuttaneet jokia, järvet ja meret omilla teollisuuslaitoksillaan ja huonolla ympäristöpolitiikallaan. He ovat rikastuneet luonnonvaroillaan ja jättäneet jälkeensä vain tuhon ja kurjuuden.

Mutta pahinta on se, mitä he tekevät omalle kansalleen. Venäjän kansa elää kurjuudessa ja köyhyydessä, kun johtajat loistavat ylellisyydessä. Korruptio rehottaa ja tavallinen kansa jätetään oman onnensa nojaan, sillä Venäjä ei välitä ihmisistään. Rikollisuus kukoistaa ja kansa on turvattomassa asemassa hallituksen korruptoituneiden virkamiesten toiminnan takia.

Venäjän räikeät toimet ovat myös uhka kansainväliselle yhteisölle. He käyttävät aggressiivista ja provokatiivista taktiikkaa naapureitaan kohtaan ja ovat aiheuttaneet lukuisia konflikteja. He eivät piittaa kansainvälisistä sopimuksista tai ihmisoikeuksista, vaan tekevät mitä haluavat.

On aivan käsittämätöntä, että Venäjällä on yhä kannattajia ja puolustajia. Heidän tekojensa ei voi hyväksyä millään tasolla. He ovat tuomittavia ja vastuuttomia. Kyseessä on yhteiskunta, joka ei ymmärrä inhimillisyydestä, oikeudenmukaisuudesta tai vastuullisuudesta mitään.

On aika herätä ja toimia. Koko maailman tulee tuomita Venäjän räikeä raakuus ja vaatia heiltä vastuullista ja inhimillistä toimintaa. Heidän on aika lopettaa kansansa ja ympäristönsä tuhoaminen ja ottaa vastuu omaa tulevaisuudestaan ja toiminnastaan. Muuten he tulevat tuhoamaan vain itseään ja kaiken sen, mitä heillä vielä on jäljellä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö