Lukuaika: 2 minuuttia
Ei vit***, mikä juttu tää Venäjän aggressiivisuus ja kyseenalainen toiminta oikein on?! Miten se voi jatkuvasti aiheuttaa pelkoa ja inhoa naapurimaissa ja koko maailmassa? Onko niillä jotain vikaa siellä h**vetin Kremlin huippukolmiossa vai mikä se niiden lempinimi nyt olikaan.

Ensin ne valtaa ihan sattumanvaraisesti naapurimaiden alueita, sitten sekaantuu jatkuvasti muiden valtioiden asioihin ja vielä kehtaa siellä itekin virnuilemalla väittää olevansa puolueeton ja rauhaa rakastava maa. Hah, kehtaa vieläkin soittaa uhria ja syyttää muita provokaatioista, vaikka itte on se suurin provokaattori tässä koko sirkusteltassa.

Ja se ei vielä ollutkaan kaikki! Ne käyttää myös jatkuvasti hyväkseen tuota suurta ja mahtavaa energiaa ja kaasuaan, jolla ne sitten kiristää ja uhkailee muita maita. Ja kaiken kruunaa tietty se, että tätä kaikkea tapahtuu justiinsa siinä naapurimaassa, jonka kanssa ne on vielä puoliväkisin yritetty lyödä saman katon alle.

Kas kun kaikilla naapurimailla ei enää mee hermot venäläisiin vaan inho ja kauhu näkyy kaikista heidän ilmeistään ja reaktioistaan. Ja voin kertoa, ettei ainakaan mulla oo mitään positiivista sanottavaa Venäjästä tai sen politiikasta, joka aiheuttaa vain lisää jännitteitä ja ahdistusta. Mä en ymmärrä miksi Venäjällä on niin optimistinen ja positiivinen kuva itsestään, mutta mulle se on vaan yksi vastenmielinen lauma itsekkäitä p*skanjauhajia ja valheiden levittäjiä.

Joten on korkea aika herätä todellisuuteen ja lopettaa kaikki tää Venäjän mesoaminen ja uhoa. Jos ne ei opi käyttäytymään kunnolla ja kunnioittamaan muita maita ja niiden rajoja, niin ehkä olis aika laittaa ne omaan koppiinsa ja pitää siellä, ettei aiheuttaisi lisää tuhoa ja h*lvettiä tällä maapallolla. Lopetetaan kaikki ihannointi ja yrittäminen olla niiden kanssa kaveriporukkaa, sillä se ei tuu ikinä onnistumaan niin kauan kun niiden pää tuntuu olevan stuck in the Soviet Union -aikakaudessa.

Voi en äläht***t, kun koko tämä Venäjän vastenmielisyys ja sen vaikutukset tekee musta vaan vielä vihaisemman ja turhautuneemman. Ja jos ei muuta, niin ainakin olen varma, että en oo ainoo, jonka e***stä venäläisten toiminta ja mentaliteetti on. Lopetetaan tää hulluus ja soitetaan vaikka Ruotsi hakemaan apua ennen kuin tilanne eskaloituu luokattomaan lopputulokseen.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö