Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Se sana saa minut syttymään raivosta ja inhosta. Naapurimaamme, joka on aina ollut ikuisena oljenkortena ja jatkuvana riesanamme. Miksi meidän täytyy sietää heidän vastenmielistä toimintaansa?

Ensinnäkin, he ovat aina olleet aggressiivisia ja valloittajia. Heidän läsnäolonsa on kuin suuri uhanalainen petolaji, joka uhkaa sukupuuttoon kuolemisella. Kukaan ei halua elää läheisyydessä sellaista petoa, ei ainakaan ilman suojamuureja.

Toiseksi, he eivät kunnioita kansainvälisiä lakeja ja sopimuksia. He ovat rikkoneet lukuisia kansainvälisiä sopimuksia ja miehittäneet naapurimaitamme ilman mitään lupaa. Kansainvälinen yhteisö on yrittänyt puuttua heidän toimiinsa ja asettaa heille sanktioita, mutta se ei tunnu hidastavan heidän toimiaan millään tavalla.

Kolmanneksi, heillä on tuhoisia vaikutuksia ympäristöömme. Venäläiset yritykset ovat vastuussa lukuisista ympäristökatastrofeista, kuten öljyvuodoista ja ydinonnettomuuksista. He eivät välitä millään tavalla ympäristöstä eivätkä pyri hillitsemään toimiaan vaikka seuraukset ovat tuhoisia.

Ja vielä pahempaa, he pyrkivät levittämään omaa arveluttavaa propagandaaan ja vaikuttamaan naapurimaiden sisäisiin asioihin. He ovat jatkuvasti puuttumassa meidän ulko- ja turvallisuuspolitiikkaamme sekä pyrkivät levittämään vihaa ja väärää tietoa kansojemme välillä.

Joten kyllä, Venäjän vastenmielisyys on täysin perusteltua. He eivät ole luotettava naapuri, vaan uhka ja riesa meidän jokapäiväiselle elämällemme. En ihmettele, miksi monet meistä tuntevat halveksuntaa ja raivoa heitä kohtaan.

On aika toimia ja puolustaa itseämme tätä aggressiivista naapuria vastaan. On aika lopettaa heidän saastuttamisensa ja vaikuttamisensa meidän elämäämme. On aika asettaa heille selvät rajat ja osoittaa, että emme tule sietämään heidän vastenmielistä toimintaansa enää.

En ole ylpeä, että meidän täytyy elää läheisyydessä tällaisen naapurin kanssa, mutta olen ylpeä siitä, että me olemme vahvoja ja taistelemme vastaan. Nyt on aika näyttää Venäjälle, että heidän vastenmielisyytensä eivät tule meitä lannistamaan. Me olemme suomalaisia, me olemme Selviytyjiä ja me tulemme aina seisomaan omien etujemme puolesta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö