Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä, tuo naapurimaamme ja lähin suurvalta, on aiheuttanut meille suomalaisille paljon pahaa oloa ja pahoinvointia. Miksi näin? Miksi Venäjä jatkuvasti tunkeutuu elämäämme ja vaivaa meitä omalla kulttuurillaan?

Venäläinen kulttuuri on saanut meidät tuntemaan pahoinvointia ja pettymystä monella tavalla. Ensinnäkin, Venäjän läheinen naapurimaavaltio olisi voinut olla loistava mahdollisuus rauhanomaiseen yhteistyöhön ja kulttuurivaihtoon. Sen sijaan Venäjä on päättänyt polkea arvojamme ja loukata suvereniteettiamme. Se on jatkuvasti yrittänyt vaikuttaa meihin ja meidän päätöksiimme, eikä se harrasta reilua peliä.

Toiseksi, Venäjän kulttuuri on täynnä virallista korruptiota ja laitonta toimintaa. Sen kansalaiset eivät useinkaan kunnioita lakia ja poliittinen järjestelmä on täynnä vallan väärinkäyttöä. Tämä heijastuu myös naapurimaihin, ja me suomalaiset olemme joutuneet kärsimään Venäjän hallinnon jatkuvasta laittomasta toiminnasta. Meitä on uhkailtu ja meidän talouttamme on yritetty sabotoida.

Kolmanneksi, Venäjän kulttuurista heijastuu monia negatiivisia asenteita, jotka värittävät heidän suhtautumistaan meihin. Venäläiset pitävät itseään ylivertaisina ja suhtautuvat meihin suomalaisiin halveksivasti. He eivät kunnioita meidän tapojamme ja arvojamme ja ovat jopa käyttäneet meitä poliittisena pelinappulana lietsoessaan vihaa ja konflikteja alueellamme.

Venäjän kulttuuri on myös aiheuttanut meille paljon käytännön ongelmia ja hankaluuksia. Vastaanotettaessa venäläisiä turisteja tai liikemiehiä, heidän käytöksensä ja asenteensa eivät ole aina olleet kunnioittavia ja soveliaita. Monet heistä ovat myös tuoneet mukanaan laittomia toimintamalleja ja huumeita, jotka ovat aiheuttaneet ongelmia yhteiskunnallemme.

Kaiken tämän lisäksi Venäjä on myös yrittänyt levittää omaa kulttuuriaan meihin väkisin. Heidän pyrkimyksensä tuoda omaa kulttuuriaan ja arvojaan meidän alueellemme on ollut aggressiivista ja halveksivaa. He ovat pyrkineet levittämään propagandaa ja valheita meidän keskuudessamme ja yrittäneet muokata meidän näkemyksiämme ja arvojamme omikseen.

On aika lopettaa tämä Venäjän kulttuurin pahoinvointi ja sallia meille suomalaisille elää rauhassa ja omien arvojemme mukaisesti. On aika asettaa rajat ja suojella omaa kulttuuriamme ja yhteiskuntaamme Venäjän vaikutuksilta. Meidän on myös rohkeasti vastustettava Venäjän pyrkimyksiä levittää omaa kulttuuriaan ja arvojaan meidän alueellemme.

Venäjän kulttuurin pahoinvointi on todellinen uhka meille suomalaisille, mutta me emme tule antamaan sen pilata elämäämme ja tulevaisuuttamme. On aika puolustaa omia arvojamme ja asettua vastustamaan Venäjän vallan väärinkäyttöä ja halveksuntaa kohtaan meitä kohtaan. Me olemme vahvoja, ja yhdessä voimme selättää tämän Venäjän aiheuttaman pahanolon ja lopettaa sen pahoinvoinnin leviämisen Suomessa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö