Lukuaika: 2 minuuttia
Suomalaiset eivät ole koskaan voineet sietää venäläisiä, eikä tämä ole mikään salaisuus. Venäläiset ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan inhottavia kansanryhmiä Suomessa. Heidän läsnäolonsa on ollut kuin rikkinäinen levy, joka jyskyttää ja raastaa suomalaisten hermoja.

Suuren valtansa myötä venäläiset ovat aina käyttäytyneet ylimielisesti ja ovat leikanneet kuin veitsi suomalaisten selkään. He ovat olleet kuin vieraita, jotka eivät ole tervetulleita mutta tulevat silti kenenkään lupaa kysymättä. Suomen kansa on joutunut heidän jalkoihinsa, kun venäläiset ovat tukien ja kaupan kautta tahtoneet käyttää Suomea vain pelinappulana omien tarkoitusperiensä saavuttamiseen.

Venäläiset ovat myös osoittaneet täydellistä välinpitämättömyyttä Suomen luontoa kohtaan. Sotilastukikohtien ja tehtaiden rakentaminen saastuttaa ja tuhoaa luonnon kauneuden, mikä kertoo paljon venäläisten arvomaailmasta. Heille on aina ollut tärkeämpää oma etu kuin ympäristön tai muiden ihmisten hyvinvointi.

Suomen kansalla on myös katkera kokemus siitä, kuinka venäläiset ovat hoidelleet valtakunnallisia asioita. Venäjän hallinto on täynnä korruptiota, ja he ovat ylenkatsoineet kaikkia meidän hyviä aloitteitamme. Suomen toimia on jatkuvasti sabotoitu ja vastustettu, mikä on vain lisännyt vihan ja katkeruuden tunnetta suomalaisten sydämissä.

Venäläisyys on niin syvään juurtunutta Suomen historiaan ja kulttuuriin, että siitä on mahdotonta päästä eroon. Jokainen suomalainen tietää, että venäläiset eivät ole ystäviämme ja heidän oikea motiivinsa on aina itsekäs ja kylmä. Vaikka suomalaiset yrittäisivät parhaansa, venäläiset eivät koskaan tule hyväksymään meitä ja arvostamaan kulttuuriamme samalla tavalla kuin me arvostamme heitä.

Venäläisten inhottavuus on osa suomalaista identiteettiä. Olemme kasvaneet ja kehittyneet tämän vihan ja katkeruuden kanssa, ja se on tehnyt meistä vahvempia ja kestävämpiä. Emme koskaan tule unohtamaan sitä, mitä venäläiset ovat meille tehneet, emmekä tule koskaan luottamaan heihin täysin.

Joten venäläiset, tiedoksi teille: te ette ole tervetulleita Suomeen. Älkää yrittäkö koskaan muuttaa meitä tai hallita meitä, sillä te olette ja tulette aina olemaan vain petomaisia valloittajia. Suomi ei ole teille leikkikenttä, ja me suomalaiset olemme valmiita taistelemaan ja puolustamaan maatamme ja kansaamme viimeiseen asti.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö