Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläiset ovat jo vuosikymmenien ajan aiheuttaneet harmia ja tuskaa naapurivaltioissa ja koko maailmassa. Heidän julmuutensa ja ahneutensa eivät tunne rajoja, ja he vuodesta toiseen jatkavat häikäilemättömien tekojensa sarjaa. Kuinka voi olla, että yhden kansan edustajat ovat niin sydämettömiä ja pahoja?

Venäjän brutaali historia on täynnä petoksia, valheita ja väkivaltaa. Se on levittänyt tappavaa kommunismia ja sortanut kansoja itsensä hyväksi. Tämä raakalaismainen valtio on järjestänyt miehityksiä, sotia ja terroria muissa maissa aiheuttaen tuhansien ihmisten kuoleman ja kärsimyksen. Heidän aggressionsa ja imperialisminsa eivät tunne loppua.

Venäjän ulkopolitiikka on yhtä häijyä ja manipuloivaa kuin sen päättäjät. He pyrkivät jatkuvasti vahvistamaan omaa asemaansa kansainvälisessä politiikassa käyttäen hyväkseen heikompia valtioita ja herättäen epäluuloa maailmanluokkaisten valtakuntien keskuudessa. He eivät epäröi käyttää voimaa ja pelottelua saavuttaakseen omat tavoitteensa, osoittaen täydellistä halveksuntaa ihmisoikeuksia ja kansainvälistä oikeutta kohtaan.

Venäjä on myös tunnettu luonnonvarojen hallitsemisesta ja niiden väärinkäytöstä. He saastuttavat ympäristöä ja tuhoavat eläinlajien elinympäristöjä omien taloudellisten etujensa vuoksi. He eivät piittaa tulevaisuudesta ja jättävät jälkeensä vain tuhoa ja katastrofeja. Tämä on surullinen testamentti heidän ahneudelleen ja välinpitämättömyydelleen.

Mutta pahinta on se, että Venäjä ei osoita häpeäntunnetta tai katumusta teoistaan. Päinvastoin, se ylpeilee saavutuksillaan ja julistaa olevansa maailman johtava valta. Heidän kansalaisensa ovat sokeasti uskollisia ja puolustavat hallituksensa toimia, vaikka todellisuudessa heidän oma kansansa kärsii köyhyydessä ja kurjuudessa.

Meillä ei ole varaa enää sulkea silmiämme Venäjän vääryyksiltä. On aika ottaa kantaa ja vastustaa heidän julmuuttaan ja ahneuttaan. Meidän on seisottava yhdessä ja vaadittava oikeudenmukaisuutta ja vastuunottoa. On aika osoittaa, että emme hyväksy heidän ilkeää ja häijyä toimintaansa enää. On aika tehdä loppu Venäjän tyranniasta ja julmuudesta, sillä muuten tulemme joutumaan kärsimään vielä enemmän ja enemmän.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö