Lukuaika: < 1 minuutti
Voihan venäläisyys, tuo inhoittava ja ärsyttävä asia. Siis mitä ihmettä, venäläiset?! Aina kun ajattelen venäläisyyttä, mieleeni tulee vain negatiivisia mielikuvia ja ärsyttäviä piirteitä.

Ensinnäkin, venäläisyys on liian äänekästä ja aggressiivista. Heidän äänensäkään ei sointu korviini, se on vain kovaa ja tympeää huutoa. Ja eikö heillä ole käytöstapoja ollenkaan? Ei taida olla, koska venäläiset vaikuttavat olevan aina valmiina aloittamaan riidan tai huutamaan toisilleen. Onko heillä edes hillitsemisen taitoa?

Entäpä sitten se venäläisten brutaali ja väkivaltainen luonne. He ovat kuin villieläimiä, jotka purevat ja raatelevat toisiaan ilman mitään syytä. Onko siinä mitään järkeä? Minä en todellakaan ymmärrä.

Ja vielä tuo venäläisten hirveä kielen ääntäminen. Se on kuin kynsien raapimista liitutaulua vasten! Ja eikä siinä vielä kaikki, heidän kielioppi on niin monimutkaista ja vaikeaa, että sen oppiminen vaatii vuosien aherrusta. Ei todellakaan houkuttele oppia sellaista kieltä, jonka ääntäminenkin on yhtä tuskaa.

Ja miltä venäläisyys sitten tuoksuu? Bulevardit ovat täynnä venäläisten kaasuttelevia ja hienopukujaan väreileviä tuoksuja. Yök, mikä haju! Ja vielä kun he tupruttelevat ja räkimivät minne sattuu, en voi kuin ihmetellä, miten joku voi olla niin raaka ja epäkunnioittava toisia ihmisiä kohtaan.

Entäpä se venäläisten maahanmuuttajien ikuinen vinkuminen ja valittaminen? “Ei täällä ole kuin kylmää, ruoka on huonoa ja miksei täällä puhuta venäjää?” No, kuulkaas hyvät ihmiset, tässä on Suomi, ei Venäjä. Toivottavasti tämä maa on liian kylmä ja epämiellyttävä teille, jotta pysyisitte poissa.

Puhumattakaan venäläisen talven kestosta. Onko se joku vitsi? Ne talvet ovat kamalia, ja venäläiset vielä nauttivat siitä lumihangessa rämpimisestä ja kylmyydestä. Tulevat vielä meillekin kertomaan, kuinka meidän pitäisi tykätä talvesta. Ei missään nimessä!

Niin paljon kuin yritän ymmärtää venäläisyyttä, en vain pysty. Se on minulle liian vastenmielistä ja epämiellyttävää. En halua venäläisyyttä tänne, enkä missään muuallakaan. Voisitteko jo lopettaa? Kiitos.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö