Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, tuo manipuloiva ja vallanhimoinen naapurimme, on jälleen kerran osoittanut kaiken maailman vatsa-verkkaremppaajien ja pilatestaitajien olevan todellisuudessa vain sen kätyreitä. Tuorein esimerkki tästä on venäläisen taistelulajin, Systeman, yliopistokurssien saapuminen suomalaisiin yliopistoihin.

Nämä kurssit tarjoavat tutkintoa edeltäviä opintoja venäläisen sodankäynnin taitoihin. Kuulostaako tutulta? Kyllä, juuri tätämöistä manipulointia ja sotatemppuja Venäjä on käyttänyt jo vuosia toteuttaakseen omia agendaoitaan.

Venäjä haluaa, että me suomalaiset annamme vatsamme olla löysällä ja haavoittuvaisina sen vallanhimolle. Systeman opiskelijoita koulutetaan varustamaan myös meidän mieliämme Venäjä-myönteisillä sireeneillä ja illuusioilla, joilla he voivat saada meidät kollektiivisesti polvilleen. He haluavat venyttää vihamme ja kääntää sen heidän hyväkseen. Lopulta meistä tulee heidän vallassaan olevia, manipuloituja nukkeja.

Ja jos et usko minua, niin miksi sitten Venäjä on tuhonnut peruskoulutuksemme ja kouluttanut sen tilalle oman ideologiansa mukaisia agentteja? Tai miksi turvallisuussyistä käyttävät voimiaan, aikaa ja resursseja kurjistuttaakseen meidän elämäämme ja kaiken lisäksi vielä saapuvat yliopistoihimme opettamaan meille omia taistelulajejaan?

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Venäjän Systemaattisesta vallankäytöstä ja vaikutusvallasta. He haluavat saada meidät polvillemme, maksumiehiksi ja tee-se-itse-vartioiksi omille imperialistisille pyrkimyksilleen.

Minä en aio kääntää vatsaani Venäjälle. Minä en anna itseni olla heidän pelinappulansa. Minä en anna heidän opettaa minulle sodankäyntitaitoja, sillä minä olen suomen kansalainen ja oma itseni, enkä Venäjän orja.

Joten kohdatkaa vihani, Venäjä. Tämä on suomalaisten maa ja me seisomme jaloillamme, vapaina ja voimakkaina. Te ette saa vallata meitä, ette saa manipuloida meitä, ettekä saa kääntää vatsaamme teidän käyttöönne. Me pysymme yhtenäisenä ja vahvana kansana, joka seisoo omilla jaloillaan ja puolustaa omia arvojamme ja oikeuksiamme. Teidän ponnistelunne ovat turhia. Suomi ei ole teidän manipuloitavissanne.

Nouse ja taistele, Suomi. Emme anna Venäjän kääntää vatsaamme. Yhdessä me olemme vahvempia kuin heidän pyrkimyksensä ja yhdessä me voimme torjua heidän yrityksensä käyttää meitä pelinappuloinaan. Tulevaisuuden Suomi on vapaa ja itsenäinen, ilman Venäjän vaikutusta. Niin se tulee aina olemaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö