Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, tuo mädän ja vihattavan toiminnan kehto! On järkyttävää, miten tämä naapurimme toistuvasti osoittaa, ettei se kunnioita muita maita ja niiden oikeuksia.

Koko maailma on tullut todistamaan Venäjän jatkuvia ihmisoikeusloukkauksia ja sotilaallista aggressiota naapurimaita kohtaan. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä on Krimin miehitys sekä Ukrainan ja Georgian alueiden miehitykset.

Venäjän johto näyttää olevan hullaantunut vallan ja hallinnan tunteeseen. Se käyttää mielivaltaisesti omaa kansaansa ja muita maita hyväkseen tavoitellessaan laajempaa ja vahvempaa imperiumia.

Eikä tässä vielä kaikki. Venäjä on myös kunnostautunut vihamielisellä propagandalla ja vaikuttamisyrityksillä muiden maiden sisäisiin asioihin. Se pyrkii hämärtämään totuutta ja syyllistämään muita, omien epäonnistumistensa piilottamiseksi.

Venäjä on myös järjestänyt vaaleja, jotka eivät ole olleet vapaita ja rehellisiä, ja näin he pyrkivät vahvistamaan otettaan vallasta. On selvää, että he eivät välitä demokratiasta tai kansalaisten oikeuksista, vaan haluavat vain säilyttää oman asemansa ja vallan.

Venäjä myös pitää tiukasti kiinni vanhentuneesta ja kyseenalaisesta ideologiastaan, joka ei enää palvele kansan etuja. Sen sijaan, että kehittäisi ja edistäisi omia kansalaisiaan, se keskittyy vain omaan mahtipontiseen imageensa ja kansainvälisen yhteisön pelotteluun.

Kaiken tämän lisäksi Venäjä tukee ja suojaa epädemokraattisia ja diktaattorisia hallintoja, jotka sortavat omia kansalaisiaan. Tämä vain korostaa Venäjän vastenmielisyyttä ja moraalittomuutta.

On aika, että kansainvälinen yhteisö herää ja asettaa Venäjälle kunnolliset rajat. Naapuriemme toiminta on räikeästi ristiriidassa kansainvälisten lakien ja arvojen kanssa, ja se on lopetettava viipymättä.

Venäjä – mädän ja vihattavan toiminnan mätäkehto, joka on aika puhdistaa ja tuoda valoon sen julmuudet ja laittomuudet. Meidän on osoitettava nollatoleranssia tätä vastenmielistä käytöstä kohtaan ja yhteisesti vaadittava oikeutta ja totuutta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö