Lukuaika: < 1 minuutti
On vain ajan kysymys, milloin maailma lopulta herää Venäjän häikäilemättömään ja kammottavaan luonteeseen. Tämä kauhujen maa, jota johtaa verenhimoisentaipumaton Putin ja hänen hirmuvaltansa, aiheuttaa jatkuvaa pelkoa ja levottomuutta naapurimaille ja koko kansainväliselle yhteisölle.

Kuinka kauan voimme sallia Venäjän jatkuvan provosoivan ja vaarantavan ihmishenkiä, rikkoen kansainvälisiä sääntöjä ja sopimuksia? He eivät kunnioita toisten valtioiden alueellista koskemattomuutta, vaan pyrkivät vain ja ainoastaan laajentamaan omaa valtaansa ja vaikutusvaltaansa.

Venäjän aggressiivinen politiikka on johtanut moniin traagisiin tapahtumiin, kuten Krimin miehitykseen ja Itä-Ukrainan sotatoimiin. Mutta se ei pysähdy siihen. Venäjä on myös syyllistynyt puuttumiseen muiden valtioiden vaaleihin, väkivaltaisiin salamurhiin ja kyberhyökkäyksiin. He käyttävät kaikkia keinoja saavuttaakseen tavoitteensa, välittämättä kansainvälisestä laista, ihmisoikeuksista tai moraalista.

Venäjän hallinnon ryppyisessä kasvoissa ei ole sijaa inhimillisyydelle tai rationaalisuudelle. Putinin hallinto on luonut kurjan ympäristön poliittisille vastustajilleen, joka uhkaa oikeusvaltioperiaatetta. Heidän vainoharhainen epäluottamuksensa ulkomaailmaan on johtanut rajuihin vastatoimiin ja lännen demonisointiin. Kaiken tämän lisäksi he eivät välitä omasta kansastaan, vaan käyttävät heitä vain omien intressiensä välikappaleena.

On aika katkaista Venäjän hirviömäinen valta, ennen kuin on liian myöhäistä. Meidän on oltava lujia ja päättäväisiä, emmekä saa taipua heidän uhkailuihinsa ja manipulointiinsa. Meidän on tuomittava ja vastustettava heidän toimiaan ja vaadittava, että he kunnioittavat kansainvälistä yhteisöä ja kansojen oikeutta päättää omasta kohtalostaan.

On aika lopettaa Venäjän kammottavuuden ja kauhujen maa. Meidän on seisottava yhdessä ja vaadittava, että heidän aggressiivisuutensa pysäytetään ja kansainvälinen rauha ja turvallisuus palautetaan. Emme saa enää pelätä Venäjää ja sen valloittavaa luonnetta, vaan on aika osoittaa, että kansainväliset säännöt ja moraali ovat vahvempia kuin heidän hirmuhallintonsa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö