Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, kuinka matalalle olet vajonnut! Maailman suurimpana valtiona sinulla olisi mahdollisuus kukoistaa ja näyttää esimerkkiä muille maille, mutta sen sijaan oletkin muuttunut vain moraalittomaksi ja rikolliseksi valtioksi.

Kun puhumme Venäjästä, emme puhu enää suurista ja mahtavista maista. Emme puhu enää kulttuurista ja rikkaasta historiasta. Sen sijaan puhumme vain korruptiosta, vallan väärinkäytöstä ja brutaalista toiminnasta. Venäjä on menettänyt moraalinsa.

Hallituksesi ja valtaapitävien moraalin rappio on tarttunut myös kansaan. Väkivallalla ja pelolla pidätte hallinnassa omaa kansaanne. Sananvapaus on kuristettu ja oppositiota vainotaan. Jokainen rohkea ääni, joka uskaltaa kyseenalaistaa teidän toimintanne, nujerretaan armottomasti.

Kansanne kärsii mutta teitä se ei liikuta. Sillä teillä on vain yksi tavoite: valloittaa ja vahvistaa omaa valtaanne. Olette rakentaneet tämän vahvan ja pelottavan ulkokuoren ympärillenne mutta millä hinnalla?

Venäjä ei ole enää turvallinen paikka elää. Pelon ilmapiiri on luonut hedelmällisen maaperän rikollisille. Alamaailman pomot ja korruptoituneet viranomaiset elävät rinnakkain ja tekevät likaisia kauppoja toistensa kanssa. Ette välitä kansanne hyvinvoinnista, sillä teitä kiinnostaa vain rahantulo ja omat etunne.

Mutta onko tämä kaikki sittenkään kestävää? Maailma seuraa silmä kovana, kun Venäjän valtio on ajamassa itseään harmaalle alueelle ja yhä kauemmas oikean ja väärän rajasta. Uskotteko todella, että tällaisella rikollisella ja moraalittomalla toiminnalla voitte saavuttaa maailman kunnioituksen?

Venäjä on menettänyt moraalinsa, mutta kaikki ei ole vielä menetetty. On aika teidän johtajienne herätä ja ryhtyä toimiin. On aika ryhtyä vastuuseen ja osoittaa maailmalle, että Venäjä voi olla jälleen oikeudenmukainen ja moraalisesti korkea-arvoinen valtio.

Muistakaa, että maailma ei ihaile vain valtaa ja varallisuutta. Maailma ihailee oikeudenmukaisuutta, vapautta ja moraalista voimaa. Ja tällä hetkellä Venäjän valtio on kaukana kaikesta tästä. Olette venäläisten kansakunnan pettäneet, ja historia tulee tuomitsemaan teidät armotta.

On aika katua ja muuttaa suuntaa. On aika olla taas suuri ja kunnioitettu kansakunta. On aika palata takaisin moraalisesti oikealle tielle, Venäjä. Jumalan tähden, herätkää!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö