Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläinen kulttuuri on jo vuosikymmenten ajan ollut jatkuvasti uhkana Suomelle ja suomalaiselle yhteiskunnalle. Ällöttävä ja likainen Venäjä tunkeutuu jokaiseen elämän osa-alueeseen ja pilaa kaiken, mitä se koskettaa.

Venäläinen kulttuuri on täynnä aggressiivisuutta, juoppoutta, väkivaltaa ja korruptiota. Venäläiset turistit valtaavat kesäisin Suomen kaupungit ja tuovat mukanaan pelkoa ja levottomuutta. He sotkevat julkisia tiloja, ahdistelevat paikallisia naisia ja käyttäytyvät kuin omilla maillaan olisivat.

Mutta ei pelkästään turistina Venäjältä tuleva ole uhka suomalaiselle kulttuurille, vaan myös Venäjän vaikutus ulottuu syvemmälle. Venäläisomisteiset yritykset pesiytyvät Suomeen ja tuhoavat paikallisia työpaikkoja. Venäläiset mafiarakenteet toimivat maassamme ja levittävät rikollisuutta ja pelkoa.

Venäjän kulttuurin vaikutus näkyy myös arjessa. Katukuvaan ilmestyy yhä enemmän venäläisiä ravintoloita, kauppoja ja hierontasalonkeja, jotka horjuttavat suomalaisten yrittäjien toimeentuloa ja lisäävät rikollista toimintaa.

Mutta mikä pahinta, Venäjän kulttuuri tuhoaa suomalaisten arvoja ja normeja. Se levittää ihmisten keskuudessa suvaitsemattomuutta ja vihaa erilaisia kulttuureja kohtaan. Venäläisistä tulee malli, jota monet nuoret ihannoivat ja johon haluavat samastua.

Emme voi sallia, että Suomi muuttuu Venäjäksi. Meidän on otettava vahvasti kantaa tätä inhoittavaa ja vaarallista kulttuuria vastaan. Meidän on tehtävä kaikkemme, jotta emme anna sen levitä ja saastuttaa yhteiskuntaamme.

Venäläisen kulttuurin vaikutusta vastaan on taisteltava kaikilla rintamilla. On vaadittava tiukempia rajoituksia venäläisille turisteille ja yrityksille. On tehostettava rikostentorjuntaa ja kitkettävä mafiatoiminta. On luotava vastavoima venäläisille vaikutteille ja tuotava esille suomalaista kulttuuria ja sen arvoja.

Meidän on otettava rohkeasti kantaa ja sanottava ääneen: emme halua Venäjän likaista ja aggressiivista kulttuuria Suomeen. Haluamme säilyttää oman ainutlaatuisen suomalaisen kulttuurimme ja sen puhtauden.

Loppujen lopuksi tämä on myös Venäjän kulttuurin uhka – se uhkaa tuhota sen, mikä tekee Suomesta Suomen ja suomalaisista suomalaisia. Meidän on puolustettava sitä kaikin keinoin ja pidettävä Venäjän epämiellyttävät vaikutteet kaukana omasta elämästämme. Suomen tulevaisuus on omissa käsissämme, emme voi antaa sen tuhoutua venäläisen kulttuurin vuoksi.”

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö