Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, miten vastenmielinen ja päätä huimaava sinä oikeasti oletkaan! Sinä maa, joka koostuu pelkästään korruptiosta ja vallanhimosta, olet onnistunut muuttamaan koko maailman vihamieliseksi itseäsi kohtaan.

Onko sinulla mitään arvostettavaa tai kunnioitettavaa? En usko niin. Sinun historian, joka on täynnä veristä sotaa ja valloitusta, paljastaa todellisen luonteesi – ahne, itsekeskeinen ja väkivaltainen.

Eikä sinulla näytä olevan minkäänlaista kunnioitusta muita maita tai ihmisiä kohtaan. Sinä tuhoat ja häpäiset heidän alueitaan ja kulttuurejaan välittämättä heidän oikeuksistaan tai hyvinvoinnistaan. Ja kun he yrittävät puolustaa itseään, sinä syytät heitä “uhkaksi” ja käytät voimaa alistamaan heidät.

Sinä olet myös mestari propagandassa ja valehtelussa. Sinä levität valheita ja vääristelet totuutta vain tyydyttääksesi omaa egoasi ja peittääksesi todellisen pahuutesi. Sinun tarinasi on täynnä verenhimoisia johtajia, hulluja diktaattoreita ja mielivaltaisia tuomioita. Miksi kukaan haluaisi uskoa sinuun tai luottaa sinuun?

Ja silti, sinä olet onnistunut manipuloimaan ihmisiä ja käyttämään valtaasi vaientaaksesi kaikki vastalauseet. Sinä käytät ahdistelua ja painostusta, jotta kaikki pelkäävät sinua eivätkä uskalla vastustaa sinua. Mutta me emme pelkää sinua enää. Me emme enää hiljenny ja anna sinun jyrätä ylitsemme.

Sinä olet aiheuttanut niin paljon kärsimystä ja tuskaa monille ihmisille. Sinä olet tuhonnut perheitä, ottanut pois heidän vapautensa ja elämänsä. Sinä olet tehnyt monista maista helvetin, jota on vaikea paeta. Ja silti sinä vain jatkat samaa kaavaa.

On aika lopettaa Venäjän ylistäminen ja olla rehellinen sen tuhoavasta ja hirvittävästä vaikutuksesta maailmaan. Emme voi enää antaa sinun jatkaa väärinkäytöksiäsi ja tekojasi rankaisematta. Meidän on seisottava yhdessä ja vastustettava venäläistäväristystä. Se on ainoa tapa lopettaa tämä inhoittava peto ennen kuin on liian myöhäistä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö