Lukuaika: < 1 minuutti

#Zaryn aloittaa artikkelinsa muistuttamalla lukijoita siitä, että Venäjän #aggressiiviset toimet Ukrainaa vastaan jatkuvat, eikä mikään viittaa siihen, että #Kreml olisi halukas #perääntymään.

“Kaikki viittaa siihen, että (#venäläiset) yrittävät muuttaa tilannetta #taistelukentällä heidän edukseen”, hän kirjoittaa. “Venäjän tavoitteet eivät ole muuttuneet.

“Żarynin mukaan Venäjän perimmäinen tavoite on #tuhota #Ukraina, mutta tämä on vasta alkua, sillä sen tavoitteet ovat paljon laajemmat.”Venäjän sota Ukrainaa vastaan on alusta alkaen vaikuttanut myös #Puolaan”, hän kirjoittaa. “Olemme naapureita Ukrainan kanssa ja jaamme rajan hyökkääjän Venäjän kanssa sekä #ValkoVenäjä’n kanssa, joka on yhä enemmän Venäjän vaikutusvallan alla.”

“Puolan näkökulma on selvä: jos Ukraina #kaatuu, Puolan itärajasta tulee erittäin vaikea ja epävakaa. Koko alueen turvallisuustaso heikkenee merkittävästi.

“Żaryn pelkää, että Venäjä #imperialistisen luonteensa ja #kunnianhimoineen pyrkii rakentamaan uudelleen #vaikutusvaltaansa Keski-#Euroopan maiden kustannuksella. Tässä mielessä hän uskoo, että Venäjän voitto Ukrainassa olisi vasta ensimmäinen vaihe #Naton jäsenmaihin vaikuttavissa toimissa lähitulevaisuudessa.”Imperialismin pysäyttämiseksi meidän on toimittava, koska se ei pysähdy itsestään”, hän päättää.

Żarynin artikkeli julkaistiin Puolan hallituksen verkkosivuilla Ukrainan presidentin Volodymyr #Zelenskyn vierailun jälkeen. Se on muistutus Itä-Euroopan tilanteen vakavuudesta ja Ukrainan jatkuvan tuen tarpeesta Venäjän #aggression edessä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö