13492 latausta vuorokaudessa
10210 artikkelia

#Zaryn aloittaa artikkelinsa muistuttamalla lukijoita siitä, että Venäjän #aggressiiviset toimet Ukrainaa vastaan jatkuvat, eikä mikään viittaa siihen, että #Kreml olisi halukas #perääntymään.

“Kaikki viittaa siihen, että (#venäläiset) yrittävät muuttaa tilannetta #taistelukentällä heidän edukseen”, hän kirjoittaa. “Venäjän tavoitteet eivät ole muuttuneet.

“Żarynin mukaan Venäjän perimmäinen tavoite on #tuhota #Ukraina, mutta tämä on vasta alkua, sillä sen tavoitteet ovat paljon laajemmat.”Venäjän sota Ukrainaa vastaan on alusta alkaen vaikuttanut myös #Puolaan”, hän kirjoittaa. “Olemme naapureita Ukrainan kanssa ja jaamme rajan hyökkääjän Venäjän kanssa sekä #ValkoVenäjä’n kanssa, joka on yhä enemmän Venäjän vaikutusvallan alla.”

“Puolan näkökulma on selvä: jos Ukraina #kaatuu, Puolan itärajasta tulee erittäin vaikea ja epävakaa. Koko alueen turvallisuustaso heikkenee merkittävästi.

“Żaryn pelkää, että Venäjä #imperialistisen luonteensa ja #kunnianhimoineen pyrkii rakentamaan uudelleen #vaikutusvaltaansa Keski-#Euroopan maiden kustannuksella. Tässä mielessä hän uskoo, että Venäjän voitto Ukrainassa olisi vasta ensimmäinen vaihe #Naton jäsenmaihin vaikuttavissa toimissa lähitulevaisuudessa.”Imperialismin pysäyttämiseksi meidän on toimittava, koska se ei pysähdy itsestään”, hän päättää.

Żarynin artikkeli julkaistiin Puolan hallituksen verkkosivuilla Ukrainan presidentin Volodymyr #Zelenskyn vierailun jälkeen. Se on muistutus Itä-Euroopan tilanteen vakavuudesta ja Ukrainan jatkuvan tuen tarpeesta Venäjän #aggression edessä.


Satunnainen:


Vastaavia: