Lukuaika: < 1 minuutti

#Suomessa vaalien alla puolueet valmistelevat kampanjoitaan ja asettavat #ehdokkaita #eduskuntavaaleihin. Yksi tällainen puolue on Sinimusta Liike, joka on asettanut yhteensä 88 ehdokasta tuleviin vaaleihin. Ehdokkaat on keskitetty neljään vaalipiiriin, #KeskiSuomeen, #Pirkanmaalle, #Uudellemaalle ja #VarsinaisSuomeen.

88 on #numerokoodi, joka on vahvasti liitetty valkoisen ylivallan #ideologia’an ja tavoitteisiin. Koodi perustuu aakkosten kahdeksanteen kirjaimeen H:hen, ja sen käyttöön liittyy usein #HeilHitler -tervehdys. Tämä #symboli on käytössä ValkoisenYlivallanLiikkeessä ja sen kannattajien keskuudessa ympäri maailmaa.

Vaikka 88 voi olla merkityksellinen myös ei-ääriliikkeiden yhteyksissä, on tärkeää tiedostaa sen merkitys valkoisen YlivallanSymboli’na. Numerokoodin käyttö voi olla osa ÄärioikeistolaisenAjattelun ja toiminnan normalisointia ja sen vahvistamista.

On tärkeää #vastustaa valkoisen ylivallan ja sen symbolien leviämistä ja toimia sen vastaisesti. Tämä voi sisältää valkoisen ylivallan vastaisen tiedon levittämistä, ääriliikkeiden vastaista toimintaa ja #solidaarisuutta niitä kohtaan, joita valkoisen ylivallan ideologia uhkaa tai vahingoittaa.

On myös tärkeää muistaa, että symbolien käyttö ei ole neutraalia ja sillä voi olla vaikutuksia ympäröivään #yhteiskuntaan. Siksi on tärkeää olla tietoinen siitä, millaisia merkityksiä symbolit voivat kantaa ja miten ne voivat vaikuttaa muihin ihmisiin.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö