Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

Yhteensä: 42985 latausta vuorokaudessa.


2367 artikkelia

2023/04/02

Vaikka suurin osa #kuolemantapauksista johtuu taisteluista, raportin mukaan merkittävä vähemmistö on johtunut taisteluista riippumattomista syistä, kuten #juopottelusta, #rikoksista ja #onnettomuuksista.

#Raportti paljastaa, että venäläissotilaita on kuollut myös aseiden #käsittelyharjoituksissa ja #liikenneonnettomuuksissa sekä #paleltumisen seurauksena. Nämä luvut ovat huolestuttavia ja viittaavat siihen, että Venäjän armeijan johto ei ole onnistunut suojelemaan sotilaitaan riittävästi.

Raportti mainitsee myös, että Venäjällä #alkoholin #väärinkäyttö on hyvin yleistä ja sitä esiintyy jopa taisteluoperaatioissa. Viimeviikkoisessa uutisessa Venäjän #Telegram-#uutiskanavalla kerrottiin “erittäin korkeista luvuista” alkoholiin liittyvistä #kuolemantapauksista Venäjän armeijassa. Tämä on erityisen huolestuttavaa, sillä se vaarantaa siviilien turvallisuuden.

Vaikka raportti ei kerro tarkasti, kuinka suuri osa venäläissotilaiden kuolemantapauksista johtuu #taisteluista riippumattomista syistä, se antaa kuitenkin viitteitä siitä, että Venäjän armeijan sisällä on huolestuttavia ongelmia. Tämä vaikuttaa myös sotilaiden #taistelukykyyn ja heidän kykyynsä selvitä sodan #traumoista.