10664 latausta vuorokaudessa
9368 artikkelia

2023/04/08

Tämän ilmoitti #turvallisuus- ja #korruptiontorjuntakomitean johtaja #VasiliPiskarev. Uudistuksilla pyritään vahvistamaan #Venäjän #turvallisuutta ja torjumaan vakavia #rikoksia.

#Maanpetokseen syyllistyneille ehdotettu #elinkautinen #vankeusrangaistus on huomattava kiristys nykyiseen lainsäädäntöön verrattuna. Samalla myös #terrorismin ja #sabotaasin #tuomiot voisivat nousta merkittävästi. Esimerkiksi #terrorismin toteuttamisesta #tuomittujen #enimmäisrangaistus voisi kasvaa viidestätoista vuodesta kahteenkymmeneen vuoteen.

#Piskarev toivoo, että ehdotukset käsitellään nopeasti ja saavat laajan tuen valtion #duumassa. Vaikka #lakiehdotusten käsittelyä nopeutetaankin, niiden hyväksyminen vie yleensä aikaa Venäjän #poliittisessa järjestelmässä. Lisäksi on tärkeää huomioida, että Venäjän #oikeusjärjestelmässä on pitkään ollut #kyseenalaisuuksia, joiden mukaan tuomioita on käytetty #poliittisten #vastustajien #hiljentämiseen.

Venäjän #hallitus on toiminut viime vuosina tiukasti kansallisen #turvallisuuden nimissä. Tämä on ilmennyt muun muassa maan #kansalaisoikeuksien rajoittamisena ja #opposition tukahduttamisena. Vaikka uudistuksilla pyritäänkin parantamaan #turvallisuutta, on tärkeää varmistaa, että Venäjän kansalaisten #oikeudet ja #vapaudet ovat turvattuja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Venäjän #valtioduuma harkitsee ankarien lakien säätämistä #maanpetoksesta, #terrorismista ja #sabotaasista #tuomituille. Vaikka tavoitteena on parantaa Venäjän #turvallisuutta, on tärkeää, että uudistukset toteutetaan #oikeudenmukaisesti ja että kansalaisten #oikeudet ja #vapaudet eivät kärsi niistä.


Satunnainen:


Vastaavia: