10142 latausta vuorokaudessa
9000 artikkelia

2023/04/12


#Venäjä on jo pitkään toiminut #Ukrainassa #epäoikeudenmukaisesti ja #aggressiivisesti, ja monet vertaavat #Venäjän toimia #Ukrainassa #terroristijärjestö #ISIS:n toimintaan.

Viimeaikainen #teloitus #kaula #katkaisemalla #video on vahvistanut tämän vertauksen, kun #ukrainalainen #sotilas joutui kauhistuttavan #sotarikoksen #uhriksi. Häneltä leikattiin pää irti veitsellä, kun hän huusi apua. Tämä on vain yksi esimerkki Venäjän toimista Ukrainassa, joissa on syytetty #sotarikoksista, #kidutuksesta ja #ihmisoikeusloukkauksista.

Venäjän toimet Ukrainassa ovat täysin vastoin kansainvälisen #oikeuden ja #ihmisoikeuksien periaatteita. Ukraina on #itsenäinen valtio, jolla on oikeus #itsenäisyyteen ja #suvereniteettiin. Venäjän toiminta Ukrainassa on rikkonut #kansainvälisiä #sopimuksia ja se on rikkonut kansainvälisiä #humanitaarisia #lakeja.

Venäjän toiminta Ukrainassa on myös huolestuttavaa sen vaikutusten vuoksi laajemmalle alueelle. Venäjän pyrkimykset laajentaa vaikutusvaltaansa itäiseen #Eurooppaan voivat johtaa vakavaan turvallisuusuhkaan alueella ja koko #maailmassa. Tämä on erityisen huolestuttavaa, kun otetaan huomioon Venäjän viimeaikainen käyttäytyminen, mukaan lukien sen #aggressiivinen toiminta #Georgiassa ja #Krimin miehitys.

Venäjän toiminta Ukrainassa on täysin tuomittavaa ja vaatii voimakasta vastausta kansainväliseltä yhteisöltä. On tärkeää, että Venäjä vastaa teoistaan ja että se lopettaa Ukrainan sodan välittömästi. Kansainvälisen yhteisön on myös ryhdyttävä toimiin varmistaakseen, että Venäjä noudattaa kansainvälistä oikeutta ja ihmisoikeuksia, ja että Ukrainan itsenäisyys ja suvereniteetti turvataan.

Tätä maailma ei voi jättää huomiotta! Venäjä tulee saattaa vastuuseen teoistaan!

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi on tuominnut voimakkaasti julkisuuteen tulleessa videossa esiintyvän venäläisjoukkojen toiminnan, jossa ukrainalainen sotavanki vaikuttaa mestattavan.

Presidentti piti videoviestin, jossa hän ilmaisi raivonsa ja järkytyksensä tilanteesta ja vaati, että maailma näkee, miten ukrainalainen sotavanki teloitetaan.

Me emme voi jättää tätä huomiotta. Kuinka helppoa tappaminen on näille pedoille. Emme unohda mitään, emmekä anna anteeksi murhaajille“, Zelenskyi sanoi.


Satunnainen:


Vastaavia: