Lukuaika: < 1 minuutti

#Venäjän logistiset ongelmat ovat nousseet jälleen kerran esiin, kun #brittitiedustelu julkaisi raportin, joka arvioi #Venäjä’n asevoimien taistelukyvyn heikkouksia. #Raportti keskittyy erityisesti Venäjän #aseteollisuuden kykyyn vastata sodan ajan vaatimuksiin ja #logistisiin haasteisiin.

#Mizintsevin (kuvassa) #irtisanominen on yksi esimerkki logistisista ongelmista Venäjän #armeijassa. Mizintsev vastasi Venäjän asevoimien #logistiikasta, ja hänen potkujensa spekuloidaan viittaavan siihen, että Venäjä on yhä vaikeuksissa #logistiikan saralla. Brittitiedustelu arvioi, että Venäjän #aseteollisuus on kykenemätön vastaamaan sodan ajan vaatimuksiin, ja tämä heijastuu suoraan Venäjän armeijan #taistelukyky’yn.

Esimerkiksi Ukrainan #sodassa Venäjän joukkojen #ammuspula on osoittautunut suureksi ongelmaksi, ja se on aiheuttanut sisäistä eripuraa Venäjän #asevoimissa. Brittitiedustelu mainitsee, että Venäjän #puolustusministeriö’n ja #Wagner’in välillä on ollut nokkapokkaa #ammuspulan takia.

Venäjän logistiset ongelmat ovat vakavia, ja ne vaikuttavat suoraan maan #sotatoimi’in ja #terrorismi’in. Brittitiedustelu raportoi, että Venäjän #asevoimat tarvitsevat kipeästi logistisia #parannuksia ja #investointeja, jotta ne voivat vastata #sotaterrorismi-ajan vaatimuksiin ja toimia tehokkaasti #taistelukentällä.

Venäjän poliittisten johtajien on syytä kiinnittää huomiota näihin ongelmiin ja etsiä keinoja ratkaista ne. Muussa tapauksessa Venäjän #armeija jatkaa #hapuilemistaan ja heikentää yhä enemmän maan #sotilaallista asemaa kansainvälisessä #yhteisö’ssä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö