Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Venäjä ei osaa kuin ryssiä – eivät ymmärrä mitä tarkoittaa “älä laita kaikkia munia samaan koriin” – #Ukraina’n #drone räjäytti potin #video

2023/05/08

Venäläiset ovat jälleen kerran joutuneet kokemaan epäonnistumisia, kun Ukrainan puolustusdrone tuhosi useita satoja miinoja yhdellä kranaatilla. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miksi on tärkeää hajauttaa riskejä eli olla laittamatta kaikkia munia samaan koriin.

Sanonta “älä laita kaikkia munia samaan koriin” tarkoittaa sitä, että on viisasta hajauttaa riskejä ja varoja useisiin kohteisiin sen sijaan, että keskitetään kaikki yhteen paikkaan. Tämä vähentää riskiä menettää kaikki sijoitukset kerralla, jos jokin menee pieleen.

Ukrainan puolustusdrone on loistava esimerkki siitä, kuinka hajauttaminen voi olla hyödyllistä. Sen kyky tuhota satoja miinoja yhdellä ainoalla kranaatilla osoittaa, että Ukraina on onnistunut hajauttamaan riskejä eri sotilasstrategioiden välillä. He eivät ole laittaneet kaikkia munia yhteen koriin, vaan ovat kehittäneet useita eri tapoja suojautua vihollisen hyökkäyksiltä.

Venäläiset puolestaan ovat panostaneet suuresti yhteen strategiaan, kuten esimerkiksi miinoihin, mikä teki heistä haavoittuvia Ukrainan uudelle teknologialle. Tämä kertoo siitä, että heidän strategiansa ei ole hajautettu, mikä tekee heidän taktiikoistaan helpommin ennakoitavia ja haavoittuvia.

On tärkeää oppia tästä tilanteesta ja muistaa sanonta “älä laita kaikkia munia samaan koriin”. Hajauttaminen on tärkeää kaikilla elämänalueilla, olipa kyseessä sitten taloudellinen sijoittaminen, henkilökohtainen turvallisuus tai sotilasstrategia. Se auttaa suojaamaan meitä epäonnistumisilta ja antaa meille paremman mahdollisuuden menestyä erilaisissa tilanteissa.