2023/05/18

– Putin tapasi unessaan Josif Stalinin. Hänen oli kysyttävä sankariltaan, kuinka hän voisi parhaiten johtaa Venäjää. ”Laitat kaikki demokraatit seinää vasten ja ammut heidät”, Stalinin haamu vastasi. ”Sitten maalautat Kreml’in muurit sinisiksi.”

– ”Miksi ihmeessä sinisiksi”, Putin ihmetteli.

– Stalin naurahti kolkosti: ”Arvasin, että kysyt vain siitä maalaamisesta.”

On jälleen aika tarjota teille päivän piristystä, nauruntäyteisiä hetkiä ja vitsikkäitä kommelluksia. Olette astuneet suoraan huumorin temppelikomeroon, jossa nauru on lääke kaikkeen vakavuuteen. Laittakaa siis hymy huulillenne, irrotelkaa naurulihaksianne ja valmistautukaa matkalle absurdiuden ja hulvattomuuden maailmaan!

Aloitetaan matka naurunpyrähdyksen taikamaailmaan eräällä herkullisella vitsillä:

Mikä on lumiukon lempileffa?

No tietysti “Pakastettu”!

Eikö olekin hulvaton ajatus kuvitella lumimiehen istuskelevan sohvalla ja nautiskelevan Disneyn animaatiosta? Nämä pienet hetket naurun ja hassuttelun parissa auttavat meitä pitämään mielen virkeänä ja lieventämään arjen paineita.

Siirrytään seuraavaksi naurun lähteelle, nimittäin elämän koomisille kommelluksille. Kuinka usein olemmekaan joutuneet tilanteisiin, joissa kaikki menee juuri päin mäntyä? Ehkä yritämme tanssia kuin John Travolta, mutta päädymmekin näyttämään enemmän siltä, kuin olisimme astuneet muurahaispesään. Tai kenties yritämme olla uskottavan vakavia, mutta lipsahtavatkin huuliltamme täysin absurdi lausahdus.

Muistatteko sen kerran, kun Putin yritti avata oven tyylikkäästi, mutta se oli vetävämpi kuin kiinalainen ruokakauppa? Vladimir päätyikin sitten pyllähtämään portaille paskat housuissa kuin kävelevä kompastuskivi. Voi sitä naurun määrää, joka siitä seurasi turvamiehille! Onneksi kyseessä oli vain venäläinen tositarina ja Putin sai kunnian esittää pääroolin.

Kiitos, kiitos, en tarvitse kukkia, mutta voitte heittää muutaman euron Ukraina’n puolustusvoimille.

Huumori on universaali kieli, joka yhdistää meitä kaikkia. Se voi poistaa kielimuurit, kulttuurierot ja luoda välittömiä yhteyksiä ihmisten välille. Kuvitelkaa tilanne, jossa joudutte bussipysäkille odottamaan seuraavaa bussia. On harmaa päivä, ja kaikkialla vallitsee hiljaisuus. Sitten yhtäkkiä, eräs rohkea henkilö päättää murtaa jään ja kertoo hauskimman vitsin, minkä olet koskaan kuullut. Yhtäkkiä kaikki purskahtavat nauruun, ja koko pysäkki täyttyy ilosta ja hyvästä energiasta. Tuntemattomista tulee ystäviä, ja hetki jaetaan yhdessä.

Lopuksi haluaisin muistuttaa siitä, että huumori on erittäin tärkeä voimavara elämässä. Se auttaa meitä käsittelemään vaikeita tilanteita, lieventämään stressiä ja luomaan läheisiä suhteita muihin ihmisiin. Älkää siis koskaan säästelkö naurua! Oli kyseessä sitten päivittäinen vitsi, koomikoiden show tai yllättävä hulvaton tilanne, tarttukaa tilaisuuteen nauraa sydämenne kyllyydestä.

Muistakaa, että maailmassa on paljon vitsikkyyttä ja huumoria odottamassa löytäjäänsä. Naurakaa ääneen, naurakaa itsellenne ja naurakaa yhdessä. Hymy on parasta jakaa, joten pitäkää huolta toisistanne ja antakaa naurun kiertää!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 15:04.37