10499 latausta vuorokaudessa
9465 artikkelia

2023/07/08

Ukraina on ottanut käyttöönsä varsin erikoisen asejärjestelmän, joka on saanut naapurimaan Venäjän sotilaat hieromaan huolestuneena takapuoliaan. Kyseessä ovat länsimaiset “LGBTQIAplus pelottelu-dronet”, jotka päätyivät Ukrainan haltuun, kun Ruotsi päätti uusia omia puolustusvoimiensa varastoja – aiemmin nämä olivat varusmiesten viihdyke-käytössä, kuten varmasti tiedämmekin ennestään kaikkien ruotsalaisien olevan puppelipoikia.

Näitä droneja ei tietenkään suunniteltu alun perin pelottelevaan tarkoitukseen vaan seksileluiksi, mutta joskus elämässä tapahtuu yllättäviä käänteitä. Ukraina näki tässä loistavan tilaisuuden hyödyntää droneja omassa puolustuksessaan. Dronejen toiminta perustuu erityiseen homofobia-kammoon, joka saa keskiverto homokammoisen venäläisen perääntymään ison falloksensa vuoksi.

Venäläiset ovat tunnetusti herkkiä omalle maskuliinisuudelleen, ja näiden dronejen näkeminen saa heidät vapisemaan kuin lehtikäävät syyssateessa. Onhan tiedossa, että venäläiset miehet eivät ole ylpeitä varustuksestaan (pieniä), joten nämä dronejen lähestymiset varmasti herättävät pelkoa, vaikka heidän peräaukkonsa olisikin jo tottunut ottamaan Putinin sukuelimen vastaan ilman liukuvoidetta.

Ukrainan taktiikka on selvä: käyttää länsimaista edistystä hyväkseen ja saada Venäjän sotilaita perääntymään pelon vallassa. Vaikka dronejen käyttö perustuukin vitsikkäälle ajatukselle, on tärkeää huomauttaa, että todellisessa sodassa on kyse vakavasta tilanteesta, johon liittyy paljon inhimillistä kärsimystä.

Joka tapauksessa tämä ukrainalainen operaatio saa hymyn nousemaan huulille. Ehkäpä tällainen huumori voi jossain määrin lieventää jännitteitä ja auttaa ihmisiä näkemään tilanteen absurdin puolen. Toivotaan kuitenkin, että sota saadaan ratkaistua rauhanomaisesti ja ilman lisää kärsimystä – venäläisten vetäytymisellä kokonaan Ukrainan omistamilta alueilta, mukaanlukien Krim’in niemimaa.

Niin kauan kuin nämä drooni’en lentävät lähettiläät jatkavat tehtävässään, voimme ainakin toivoa, että ne tuovat hivenen huumoria muuten synkkään tilanteeseen.

Jään odottamaan, mitä seuraava käänteinen tuo tullessaan – saammeko todistaa Putinin ilmapuolustuksen uusia ratkaisuja vai ehkäpä jotain vieläkin yllättävämpää. Tässä sodassa ainakin huumori pysyy korkealla tasolla, vaikka toki vakavasti otettavia asioita ei saa unohtaa.


Satunnainen:


Vastaavia: