Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2871 artikkelia

0:00

2023/07/19

Ano Turtiainen paljastaa uudessa videossaan: “Poliisit valvontakameran takana?”

Heinäkuun 19. päivänä entinen suomalainen poliitikko ja some-sensaatio Ano Turtiainen julkaisi jälleen kerran kohahduttavan videon, joka sai sosiaalisen median käyttäjät ihmettelemään, naurahtelemaan ja kyselemään “mitä ihmettä tapahtuu?” Turtiaisen uusimmassa Youtube-videossa hän kertoo, kuinka poliisi onnistui tallentumaan hänen mökin valvontakameraan – tai ainakin niin hän väittää!

Ano Turtiainen on tunnettu provosoivasta ja usein hieman vinksahtaneestakin huumoristaan, joten hänen uusin julkaisunsa ei ollut poikkeus.

Voi ei, poliisi on päässyt heidän mökin pihaan asti! Minä huudahdan näyttävästi. “Mitä ne ovat hakemassa? Ehkä he etsivät piilotettua aarretta, jota Ano ole vielä itsekään löytänyt!”

Vaikka Turtiainen heittää jutuillaan, ei hän jää videollaan vain pelleilemään. Pian hän vaihtaa vakavampaan äänensävyyn ja kyselee, onko Vapaamuurareilla osuutta tähän kummalliseen tapahtumaan. “Vai onko tämä SUPO:n kädenjälkeä? Haluavatko he vaientaa minut, koska olen liian vaarallinen hahmo?” Turtiainen kysyy ja heiluttelee salaperäisesti päätään.

Youtuben kommenttiosio täyttyi nopeasti ihmisten spekulaatioista ja vitsikkäistä vastauksista. Eräs käyttäjä tokaisi: “Taitaa poliisi olla huolissaan siitä, että Ano aikoo paljastaa Vapaamuurarien salaiset mökkiherkut – tiedättehän, ne maailman parhaimmat munkit ja karjalanpiirakat!” Toinen kommentoija veisteli: “SUPO ja Vapaamuurarit Anon perässä? He ovat varmaan vaikuttuneet hänen loputtomasta kahvinjuonnistaan ja haluavat rekrytoida hänet vakoilijaksi!”

Vaikka Turtiaisen videon taustalla näyttääkin olevan kepeää huumoria, ei voida unohtaa, että poliisin ja muiden viranomaisten valvonta on herkkä aihe monille. Videot ovat usein kärjistettyjä ja tarkoituksellisesti provosoivia, joten niiden ottamista vakavasti kannattaa varoa.

Yhteenvetona voisi sanoa, että Ano Turtiainen on jälleen kerran onnistunut yllättämään katsojansa humoristisella otteellaan ja kummallisilla tarinoillaan. Olipa kyseessä sitten totuus tai vain mielikuvituksen tuotetta, Turtiaisen videoiden seuraajat varmasti odottavat innolla tulevia hulvattomia hetkiä ja vitsikkäitä juonenkäänteitä – toivottavasti ilman Vapaamuurareita tai SUPOa takanaan!

Katso Ano Turtiaisen sakeahko video alta: