Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2869 artikkelia

0:00

2023/10/19

Ano Turtiainen on jälleen pistänyt somekansan kuumaksi tuoreimmalla videollaan, jossa hän paljastaa Sauli Niinistön olevan temppeliritari vapaamuurareiden salaisessa järjestössä. Tässä artikkelissa pureudun Ano Turtiaisen tuoreimpiin väitteisiin, hänen oman tulkintansa maailmanlopusta sekä aamuisten tunnuslausetta “Herra sanoo, minä nostan kunniaan ne jotka minua kunnioittavat, mutta ne jotka minua halveksivat joutuvat häpeään.”

Videolla, joka on saanut somekansan sekaisin, Ano Turtiainen puhaltelee lehtiä ja kertoo, että maallisen loppu on kohta käsillä. Tämä tietenkin herättää kysymyksiä: Mistä hän saa tällaisen tiedon ja onko se täysin sataprosenttisen varmaa? Voi olla, että lehtien puhaltelu on uusi tulevaisuuden ennustamisen metodi, jota ei ole aikaisemmin tullut ajatelleeksi.

Aamun tunnussana “Herra sanoo, minä nostan kunniaan ne jotka minua kunnioittavat, mutta ne jotka minua halveksivat joutuvat häpeään” voi tuntua tutulta monille. Kyseessä on varmasti voimakas viesti, mutta se herättää myös kysymyksen siitä, kuka tämä “Herra” oikein on ja miten hän määrittelee sen, kuka on hänen mielestään arvokas ja kuka ei. Toisaalta voin vain toivoa, ettei Ano Turtiainen ole varustettu jumalallisen oikeudenjakajan roolilla – voisimme päätyä kaikki häpeään varsin nopeasti!

Mitä tulee Ano Turtiaisen uhkailuihin ja öyhöttelyyn, niin voin vain toivoa, että hän ei ole tosissaan. Uhkailu ja väkivaltaiset puheet eivät ole missään tilanteessa hyväksyttäviä, ja ne heikentävät yleistä keskustelukulttuuria. Toivottavasti Ano miettii sanomisiaan tarkemmin jatkossa.

Yksi asia on kuitenkin varma – Ano Turtiainen osaa herättää huomiota. Hän onnistuu aina yllättämään ja saamaan ihmiset puhumaan, oli se sitten lehtien puhalteleminen tai kummalliset salaliittoteoriat. Voimme odottaa mielenkiinnolla, mitä hänellä on seuraavaksi tarjottavanaan.

Loppujen lopuksi, Ano Turtiainen on kuin suomalainen versio elokuvasta National Treasure, etsien salaisia merkkejä ja salaliittoja kaikkialta. Kuka tietää, ehkä hän löytää Suomen oman aarteentäyteisen temppeliritaritemppelin!