2023/08/09

Viimeisinä päivinä tapahtuneet traagiset tapahtumat Hersonissa ovat herättäneet suurta raivoa ja järkytystä ympäri maailmaa. Venäjä’n tykistö on julmalla tavalla iskenyt viattomaan lastentarhaan, jättäen jälkeensä tuhoa ja kauhua. Tämä kyyninen hyökkäys on osoitus Venäjän välinpitämättömyydestä inhimillisestä kärsimyksestä ja lapsuuden viattomuuden loukkaamisesta.

9. elokuuta Hersonin alueen puolustushallinto raportoi väkivaltaisista tapahtumista, joissa 75-vuotias lukkoseppä haavoittui vakavasti venäläisten murha-pommi’en seurauksena. On käsittämätöntä, että viattomia siviilejä, mukaan lukien iäkkäitä ja haavoittuvia yksilöitä, ei säästetä tässä verisessä valtataistelussa.

Hallinto julkaisi tiedonannon Telegram’issa, kertoen lukkosepän kärsimistä lievistä vammoista ja vakuuttaen, että loukkaantunut uhri saa tarvittavaa lääkintähoitoa. Tämä on kuitenkin vain pieni lohtu ja tuskin riittävä korvaus sen tuskan ja pelon rinnalla, jota siviilit joutuvat kokemaan jatkuvien hyökkäysten keskellä.

Vain vähän myöhemmin samana päivänä, Venäjän iskut iskivät energialaitokseen Hersonin alueella, aiheuttaen laajoja sähkökatkoksia. Kuusi Bilozerka-yhteisön aluetta jäi pimeyden valtaan, mikä vain lisää kärsimystä ja vaikeuksia alueen asukkaille.

Edellisenä päivänä, 8. elokuuta, Venäjän joukot suorittivat häikäilemättömän iskujen sarjan Hersonin aluetta vastaan, haavoittaen useita ihmisiä. Kuvernööri Oleksandr Prokudin ei voinut peitellä raivoaan ja turhautumistaan, kun hän raportoi tilanteesta. On selvää, että Venäjän toiminta alueella on vastuutonta ja raivoa herättävää.

Tämä verilöyly ja kärsimys, jota Venäjän toimet ovat aiheuttaneet, vaativat maailman yhteistä tuomiota ja voimakasta toimintaa. On aika osoittaa, ettei tällainen brutaalius ja ihmishenkien halveksunta voi jäädä rankaisematta.

Syyllisten on vastattava teoistaan, ja kansainvälisen yhteisön on astuttava esiin suojelemaan viattomia ja tukemaan niitä, jotka kärsivät tässä hirvittävässä sodassa!

Alla olevassa videossa vuosi sitten tapahtunut samankaltainen iljettävä lastentarhan pommitus:


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/05/01 05:14.20