Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2866 artikkelia

0:00

2023/10/21

Ano Turtiainen ja Piru – Koomista Kansallismielisyyttä!

Ano Turtiainen on jälleen kerran päässyt otsikoihin, tällä kertaa räjäyttäen internetin omalla YouTube-kanavallaan. Mies väittää olevansa paholaisten kiusaama ja koko maailma saa hänet raivoihinsa. Kuulostaa aivan tavalliselta lauantailta, vai mitä?

Koska nyt joudutaan pureutumaan Ano Turtiaisen sielunmaisemaan, onko mahdollista, että hänellä on kummitteleva paha henki päässä vai housuissa? Ehkäpä hänellä on uusi ystävä “piru” tai sitten hänellä on vain ollut liikaa pontikkaa nenänsä alla. Yksi asia on varma – hänen videostaan ei puutu dramatiikkaa!

Mutta jos mietitään hetki, niin ehkä meidän tulisi ymmärtää Turtiaisen tuntemuksia. Ajatellaanpa, millaista arki saattaa olla Venäjä’n Putin’in ihailijana Suomessa. Tiedäthän, se maa, joka on Suomen naapurissa ja joka sanelee Putinisteille mitä internetissä toisille lampaille saa puhua ja mitä mieltä asioista pitää olla. Stressitasot voivat nousta aivan pilviin!

Todellisuudessa suurin osa suomalaisista elää kuitenkin ihan tavallista elämää ilman pahoja henkiä. Mutta ne harvat promillen joukossa elävät sileän aivokuoren omaavat yksilöt, jotka näkevät Venäjän ystävänä joka nurkan takana, alkavat helposti ahdistua. He voivat pelätä kaikkea länteen liittyvää ja olla henkisesti epävakaita. Ehkäpä heidän pitäisi katsoa Ano Turtiaisen uusin video, se voisi auttaa pääsemään sinuiksi Putinismin kanssa?

Joka tapauksessa, Ano Turtiainen tarjoaa meille aina aimo annoksen viihdettä, ja ehkä hän auttaa meitä nauramaan itsellemme ja omille huolillemme.

Oli kyseessä sitten paholainen, Putin tai Anon satiaiset, huumori on aina parasta lääkettä – ainakin siihen asti kunnes seuraava some-skandaali räjähtää!