2023/11/03

Köyhä lapsuus Venäjällä.

Kuvitellaanpa hetki, että olet lapsi Venäjällä. Aurinko paistaa, lunta on polvien korkeudella, ja taskussasi on vain kolme ruplaa. Kyllä, tervetuloa lapsuuteen Venäjällä, missä köyhyys ei ole pelkkä sana, vaan usein elämäntapa. Mutta älä huoli, venäläiset lapset ovat mestareita selviytymään, ja tässä artikkelissa tarkastelen, miten köyhyyden keskellä voi nauttia lapsuudesta.

Hiihtämisen Ihme

Venäläinen lapsuus ei olisi täydellinen ilman hiihtämistä. Köyhyydestä huolimatta vanhemmat keksivät aina keinon hankkia sukset. Saatat ihmetellä, miksi lapsi tarvitsee hiihtosukset, kun ei ole edes kunnollista laskettelurinnettä. No, Venäjä’llä riittää lumisia tasankoja ja metsiä, joissa voi hiihdellä. Ja vaikka sukset ovat vanhat ja rikki, ei hätää! Venäläiset lapset tietävät, miten tehdä lumesta itselleen uudet sukset. Se on kuin taikuutta!

Rahat: “Tarkoittaako se leikkiä?”

Kun olet lapsi Venäjällä, raha ei ole itsestäänselvyys. Rahat ovat kuin satuhahmoja, jotka tulevat ja menevät oman mielensä mukaan. Joka kerta kun kysyt vanhemmiltasi saadaksesi rahaa, vastaus on usein: “Rahat ovat lopussa.” Ja kuitenkin, ihme kyllä, viiden minuutin kuluttua vanhempasi voivat ostaa jäätelöt koko perheelle. Kaikki on mahdollista Venäjällä!

Käteisrahat vs. Vitsit

Venäläiset lapset ovat mestareita luomaan vitsikkäitä tarinoita köyhyyden ympärille. He jakavat tarinoita, kuten: “Kun olimme lapsia, saimme syödä vain perunoita ja kaalia joka päivä. Ja me nautimme siitä!” Tai: “Raha oli niin tiukilla, että jouduimme käyttämään tapettia wc-paperina.” Nämä tarinat ovat osa venäläistä huumoriperinnettä ja opettavat lapsille arvostamaan sitä, mitä heillä on.

Kuparikolikot ja Unelmat

Kuparikolikot ovat Venäjällä pieniä kolikoita, joiden arvo on käytännössä olematon. Mutta lapsille ne voivat olla aarteita. He keräävät niitä kuin aarteitaan ja haaveilevat, mitä ostaisivat, jos vain löytäisivät tarpeeksi kuparikolikoita. Ehkäpä jokin päivä he voivat hankkia sen ikioman venäläisen matrioshkanukkekokoelman!

Ystävyys ja Huumori

Lapsuus Venäjällä opettaa lapsille arvokkaita asioita, kuten ystävyyden ja huumorin merkityksen. Vaikka rahasta saattaa olla niukkaa, läheiset ystävät ja perheenjäsenet ovat aina tukena. Venäläiset lapset ovat mestareita nauramaan vaikeille tilanteille ja tekemään arjestaan hauskaa.

Kaiken kaikkiaan lapsuus Venäjällä köyhyyden keskellä voi olla haastavaa, mutta venäläiset lapset ovat oppineet nauttimaan elämästään huumorilla ja luovuudella. He ovat todellisia selviytyjiä, jotka arvostavat pieniä asioita ja tietävät, että hymy on aina paras tapa selviytyä vaikeista ajoista.

Joten, vaikka ruplat ovat vähissä, vitsit eivät koskaan lopu Venäjällä!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:05.19