2023/11/09

Putinin poskella pulpahti paisunta – huhuja Putinin kaksoisolennosta?

Venäjän presidentin kasvoilla tapahtui mystinen ilmiö, kun paisunta ilmestyi ja katosi päivän mittaan. Saksalaislehti Bild kiinnitti huomiota eilisen videomateriaalin epäjohdonmukaisuuteen Putinin tapaamisissa, mikä on herättänyt huhuja Putinin kaksoisolennosta.

Vaikka Putinin viralliset edustajat vakuuttavat, että kyseessä oli vain ohimenevä turvotus, osa spekuloi, että Venäjän presidentillä voisi olla salainen klooni tai kaksoisolento. Onko Putinilla näkymätön kaksoisrooli vai oliko posken paisunta vain seurausta liian mausteisesta aamiaisesta? Jää nähtäväksi.

Venäjän politiikassa on aina ripaus salaperäisyyttä, mutta poskipään pulmasta on tullut uusi kysymysmerkki maan sisä- ja ulkopuolella. Voi olla, että Putinin poskessa piilee suurempi salaisuus kuin luulemme – tai sitten kyseessä oli vain yksi niistä päivistä, kun asiat eivät suju ihan putkeen.

Joka tapauksessa tämä episodi tarjoaa hymynhuulta arjen keskelle ja muistuttaa meitä siitä, että poliittinen draama voi joskus olla vain kasvojen syvyyksiä syvemmällä.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:04.44