Lukuaika: < 1 minuutti

Putinin poskella pulpahti paisunta – huhuja Putinin kaksoisolennosta?

Venäjän presidentin kasvoilla tapahtui mystinen ilmiö, kun paisunta ilmestyi ja katosi päivän mittaan. Saksalaislehti Bild kiinnitti huomiota eilisen videomateriaalin epäjohdonmukaisuuteen Putinin tapaamisissa, mikä on herättänyt huhuja Putinin kaksoisolennosta.

Vaikka Putinin viralliset edustajat vakuuttavat, että kyseessä oli vain ohimenevä turvotus, osa spekuloi, että Venäjän presidentillä voisi olla salainen klooni tai kaksoisolento. Onko Putinilla näkymätön kaksoisrooli vai oliko posken paisunta vain seurausta liian mausteisesta aamiaisesta? Jää nähtäväksi.

Venäjän politiikassa on aina ripaus salaperäisyyttä, mutta poskipään pulmasta on tullut uusi kysymysmerkki maan sisä- ja ulkopuolella. Voi olla, että Putinin poskessa piilee suurempi salaisuus kuin luulemme – tai sitten kyseessä oli vain yksi niistä päivistä, kun asiat eivät suju ihan putkeen.

Joka tapauksessa tämä episodi tarjoaa hymynhuulta arjen keskelle ja muistuttaa meitä siitä, että poliittinen draama voi joskus olla vain kasvojen syvyyksiä syvemmällä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö