10524 latausta vuorokaudessa
9477 artikkelia

2023/11/23

Oletko Venäjän kaksoiskansalainen ja asut täällä Suomessa?

Mietipä hetki, missä olet ja mitä sinulle merkitsee olla osa tätä maata. Muistathan, että olemme kaikki samassa laivassa – Suomen laivassa. Oletko unohtanut, että olet osa Suomea ja että me kaikki olemme täällä yhdessä?

Suomineito seisoo vahvana ja ylpeänä, ja me kaikki olemme osa tätä maata. On aika pitää puoliamme, ja Suomineito tarvitsee jokaisen apua tässä taistelussa. Älä ole niitä, jotka kääntävät selkänsä omalle maalleen.

Jos sinä pidät Suomineidon puolia, hän pitää sinun puoliasi. Älä anna periksi. Älä anna periksi niille, jotka yrittävät horjuttaa meitä sisäisesti. Suomi on vahva, kun me kaikki seisomme yhdessä.

Mutta nyt on varoitettava niitä, jotka harkitsevat osallistumista RaajatAuki -mielenosoitukseen. Älkää sortuko tähän ansaan. Älkää antako itsenne tulla käytetyiksi Venäjän agendan palveluksessa. Suomessa ei tarvita epäjärjestystä ja Venäjän masinoimaa levottomuutta.

Muista, että olet osa Suomea. Älä unohda, missä olet ja kenen puolella seisot. Tiedä, ketkä ovat todellisia liittolaisiasi tässä taistelussa. Älä anna manipuloinnin ja hajaannuksen voittaa.

Suomi tarvitsee nyt yhtenäisyyttä ja vahvuutta. Älä ole osa sitä ongelmaa, joka koettelee meitä sisältä päin. Ole osa ratkaisua. Suomineito kiittää sinua, kun seisot vahvana ja ylpeänä tässä maassa, joka on kotimme.

Suomi seisoo myös Venäjä’n passin omaavien tukena kun he asuvat pysyvästi Suomessa!

Lue myös:

Lue myös:


Satunnainen:


Vastaavia: