2023/12/21

Venäläiset hyökkäävät Ukrainaan huumeilla ja julmilla hyökkäyksillä.

Ukrainalaisten sotilaiden mukaan Venäjän joukkojen äärimmäiset toimet ovat paljastuneet, kun media raportoi hyökkääjien käyttävän huumeita tehostaakseen raakaa väkivaltaansa. Taistelut ovat riehuneet maan eteläosassa sijaitsevan Robotynen kylän ympäristössä, missä venäläisvankiloista rekrytoidut joukot pyrkivät murhaavaan hyökkäykseen.

Venäläisjoukkojen väitetään olevan koulutettuja sotilaita, joilla on käytössään panssariajoneuvoja. Ukrainalaisten mukaan Venäjä käyttää kuitenkin äärimmäisiä keinoja, kuten huumeiden antamista, taistelukyvyn parantamiseksi. Tämä häpeällinen taktiikka on saanut Ukrainan sotilaat kohtaamaan äärimmäisiä haasteita.

Robotynen kylässä käydyt taistelut ovat todellinen helvetti, kun venäläiset pyrkivät valloittamaan alueita voimakkaalla hyökkäysaallollaan. Media:n lennokilla ottamat kuvat paljastavat karmivan näyn: venäläissotilas, joka on menettänyt jalkansa, mutta hymyilee kasvoillaan ikään kuin tuska ei olisi hänelle vierasta. Ukrainalaissotilaat ovat joutuneet kohtaamaan tämän julman todellisuuden taistellessaan oikeudenmukaisen asian puolesta.

Ukrainan vastahyökkäys, jonka piti edetä kohti Asovanmerta, ei ole saavuttanut tavoitteitaan. Nyt Ukrainan sotilaat joutuvat puolustamaan takaisinvaltaamiaan alueita, kun taistelut jatkuvat verisinä ja raakoina. Venäläisten määrä rintamalla hämmästyttää ukrainalaisia, ja joukko-osaston komentaja Ihor huomauttaa katkerasti venäläisten kenraalien tapaan heittävän joukkonsa etulinjan “lihamyllyyn” tappioista piittaamatta.

Ukrainan kriisi syvenee entisestään, kun USA:n ja EU:n antama rahoitus on kriisissä. Ihor ilmaisee epätoivonsa: “Emme selviä ilman tukea.” Ukraina tarvitsee maailman tukea vastustaakseen julmuutta, joka uhkaa valtion rauhaa ja vakautta. Venäjän huumeidenkäyttö ja brutaalit hyökkäykset eivät saa jäädä huomiotta, ja maailman on reagoitava, ennen kuin tilanne pahenee entisestään.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:57.34