Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Bild: #Venäjä katkaisi lämmityksen #vankila’sta pakottaakseen vangit #Ukraina’an sotimaan ja #kuolema’an

2024/01/13

Venäläiset viranomaiset katkaisevat lämmityksen vankiloissa, jotta vangit lähtisivät taistelemaan Ukrainaan, kertoo BILD.

Lämpötilat ovat laskeneet jopa -35°C monilla alueilla Venäjällä. Vaikuttaa siltä, että Vladimir Putin on päättänyt hyödyntää kylmää säätä täydentääkseen heikentyneitä joukkojaan Ukrainassa. Monissa siirtokunnissa lämmitys on katkaistu, jotta vangit olisivat halukkaampia lähtemään sotaan.

“Tämän vuoksi he vain katkaisevat lämmityksen pakkaslukemissa”, sanoo istuvan Venäjän projektin perustaja Olga Romanova; “Näin ollen vankiloiden olosuhteiden on tarkoitus tulla sietämättömiksi, jotta miehet siellä lähtisivät Ukrainaan.

Venäjällä on kolme ryhmää, joita useimmat ihmiset eivät surkuttele, kun he kuolevat rintamalla. Nämä ovat vankeja, [kansallisia] vähemmistöjä, jotka asuvat köyhissä alueissa kaukana Moskovasta ja uusia kansalaisia. Niin kauan kuin nämä kolme ryhmää taistelevat ja kuolevat Ukrainassa, Putin voi luoda illuusion normaaliudesta lopuille.

Kaiken kaikkiaan vankiyksiköiden menestys on melko rajallinen, kuten voimme nähdä myös nykyisistä tapahtumista rintamalla.

Vangit lähetetään yksinkertaisesti joukolla rintamalle Ukrainassa ja uhrataan siellä.”

Romanovan mukaan venäläisistä vankiloista värvätään yhä useammin naisia. Tällä hetkellä noin 1 000 venäläistä naista taistelee Ukrainassa.