Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Blogi’ni #artikkeli’t päivittyvät reaaliajassa nyt myös #Mastodon’in – vaihtoehto #Twitter / #X #sosiaalinenmedia #SOME #MastodonSocial

2024/01/19

Nauruhermoja kutittelemassa Mastodonin syövereissä – Juhon blogi nyt myös villien mammuttien maassa!

Hei sinä siellä, joka kaipaat päivääsi hieman lisää huumoria ja ehkä pientä piristystä! Tiedätkö mitä? Olen tuonut hullunhauskat tarinani ja ajatukseni suoraan Mastodonin sydämeen, aivan mammuttien keskelle. Kyllä, luit oikein. Blogini on nyt löydettävissä myös Mastodonin kautta, tuossa sosiaalisen median uudessa villissä lännessä.

Miten sinne pääsee, kysyt ehkä? Ei hätää, sinun ei tarvitse osata puhua mammuttia eikä navigoida esihistoriallisessa metsässä. Riittää, kun käytät osoitetta https://mastodon.social/@juhosaastamoinen, ja voilà – olet perillä!

Mutta mitä voit odottaa löytäväsi? No, ensinnäkin, tarjoan sinulle naurun täyteisiä hetkiä, joista ei puutu huumoria eikä outoja käänteitä. Olen kerännyt parhaat vitsini, kummallisimmat sattumukset ja mielenkiintoisimmat ajatukseni – kaikki sinun iloksesi. Olipa kyseessä sitten arjen komedia tai absurdi ajatusleikki, löydät sen blogini sivuilta.

Mutta älä huoli, en ole pelkkä vitsiniekka. Blogissani on myös syvällisempiä pohdintoja ja satunnaisia huomioita maailmasta – aina höystettynä omalla erityisellä mausteellani. Ajatukseni saattavat välillä vaeltaa kauas, mutta ne tuovat sinut aina takaisin naurun äärelle.

Tervetuloa mukaan seikkailuun, joka vie sinut Mastodonin syvyyksiin, missä vitsit lentävät vapaammin kuin missään muualla. Muista, että vaikka mammutit ovat suuria, niiden sydän on vieläkin suurempi – ja niin on myös huumorintajuni. Nähdään Mastodonin puolella, missä nauru raikaa ja mielikuvitus kukoistaa!

PS. Voit myös seurata minua Mastodonissa, jotta et missaa yhtään huumoripläjäystäni. Ja hei, jos sinulla on jotain mielessäsi, jaa se rohkeasti! Mastodonissa me kaikki olemme yhtä suurta, villiä perhettä.