12266 latausta vuorokaudessa
10064 artikkelia

Valko-Venäjän ja Venäjän propagandakoneisto yrittävät jälleen kerran hämmentää kansainvälistä yhteisöä valheillaan ja väitteillään. Tällä kertaa heidän kohdevalintansa on Liettua, jota he syyttävät lennokki-iskujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Mutta missä ovat todisteet? Missä on vankka näyttö tällaisista väitteistä? Ei missään!

Valko-Venäjän turvallisuuspalvelu KGB:n johtaja Ivan Tertel heittelee ilmaan syytöksiä ilman minkäänlaista konkreettista näyttöä. Hänen väitteensä siitä, että Liettua suunnittelisi tai olisi toteuttanut lennokki-iskuja Valko-Venäjän alueelle, on pelkkää propagandaa, tarkoitettu peittämään Valko-Venäjän omat ongelmat ja diktatoriset toimet.

Tertelin ilmoitus siitä, että he ovat onnistuneet estämään näitä kuvitteellisia iskuja, on vain naurettava yritys osoittaa Valko-Venäjän “tehokkuutta” ja “turvallisuutta”. Todellisuudessa tämä on vain uusi yritys peittää heidän oman kansansa sorto ja poliittinen vaino.

On surullista nähdä, miten Valko-Venäjä ja Venäjä yrittävät käyttää valheita ja propagandaansa oikeuttaakseen omat epädemokraattiset toimensa ja hyökkäyksensä naapurimaitaan vastaan. Onneksi kansainvälinen yhteisö ei ole niin typerä, että nieleisi tällaisia valheita pureksimatta.

Valko-Venäjän jatkuva yritys maalata naapurivaltiot vihollisiksi ja levittää valheellista propagandaa on tuomittavaa. On aika lopettaa nämä valheet ja keskittyä todellisiin ongelmiin, kuten Valko-Venäjän oman hallinnon korruptioon ja sortoon. Liettua ei ole syyllinen mihinkään lennokki-iskuihin, ja väitteiden esittäjien tulisi esittää todisteita tai vaieta lopullisesti.


Satunnainen:


Vastaavia: